el...
17 yaşındayım, hissettiğim ve yaşadığım olumsuzluklara ve kötü olaylara karşı bir uzman desteğine ihtiyaç duydum. Araştırmalarımızla Simru hanımla tanıştık, düzenli devam eden seanslarımızda bana çok şey kattı. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. İyi ki varsınız Simru hocam:))
r....t
Arkadaşımın tavsiyesiyle Simru Hanımdan randevu aldım . Özgüven eksikliği ve kaygı bozukluğu için destek alıyorum.Seanslarim çok iyi geçiyor verdiği ödevleri yaparak kendimi daha iyi hissediyorum .Simru Hanımın ilgisinden çok memnunum kendisini seviyorum.
Simru Hanım'dan eşim ve ben bireysel olarak danışmanlık hizmeti alıyoruz. Kendisi ile internet üzerinden ulaştık. 3 seans görüşme sağladık ve devam ediyoruz. Seanslarda sohbet ederek, tavsiye alıyoruz. Zaten kendisi güvenimizi kazandığı için içimizi rahat bir şekilde dökebiliyoruz. 3 seans olmasına rağmen bayağı bir rahatladık. Simru Hanım sempatik, cana yakın, samimi, güvenilir bir uzman. Aldığımız destek bizler için şimdilik yeterli ama daha da iyi olacağını düşünüyorum.
Simru Hanım'la hem tavsiye hem de araştırma sonucunda görüşme sağladım. Birkaç seans görüşme sağladım ve belirli aralıklarla devam ediyorum. Seanslardan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisi bilgisini, ilgisini ve alakasını çok beğendiğim bir uzman. Simru Hanım'ın takibinden, yönlendirmesinden memnunum. Kendisini seviyorum.
bi...k
Tedaviye başlamadan önce yaşadığım şeylerden ötürü karanlığın içindeydim simru hanım beni aydınlattı geleceğe dair hiç bir umudum yokken bana hayattan zevk almayı öğretti online görüşme yapmamıza rağmen yakınlarımdan daha yakın şuan tedavi hiç bitmesin istiyorum kendisini çok seviyorum başarılarının devamını dilerim
g....h
Simru hanımla arkadaş tavsiyesi üzerine Şubat ayında terapiye başladık.İsteksizlik,hayattan zevk alamama,uyku problemi gibi şikayetlerim vardı.Açıkçası terapiye sıcak bakmıyordum fakat bu boşluktan kurtulmak içinde çare olarak görüyordum.İyi ki kendisiyle tanışmışız bana çok iyi geldi. Enerjisi harika.İlk seansımızda çok ön yargılarım vardı fakat ilişkimizi kurdukça aramızda çok güzel bağ oluştu.Online olarak seanslarımıza devam etmekteyiz.Kendisiyle görüşeceğim günü bekliyorum.Sevgiler Simru hanım…
Korona dönemi ile birlikte artan kaygım ve takıntılarım için gittim kendisine ilk seans ve şuan arasında gerçekten çok büyük gelişme görüyorum kendimde. Geceleri uyku bile uyuyamıyordum ama şuan çok çok iyiyim ve iyi ki gitmişim diyorum.Kendisi gerçekten hayatımı kolaylaştırdı.
b....b
Öfke problemim vardı. Uzun bir süre kendisine gittim. Seanslarımız çok ilerleme katetti verilen ödevleri yerine getirdim ve günlük hayatım düzene girdi. Psikoloğumu burdan herkese tavsiye ederim.
Psikologa takıntılı düşüncem ve alışkanlıklarım hakkında gittim. Düzenli seanslarla ilerleme kaydettim. Takıntılarımı aşmama yardımcı oldu. İlgisi ve bilgisi yeterli seviyede. Teşekkür ederim.
Simru Gemiler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simru Gemiler, Psikoloji. Size Simru Gemiler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Simru Gemiler adresi nerede?Simru Gemiler adresini belirtmedi. Simru Gemiler yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Simru Gemiler adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simru Gemiler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simru Gemiler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simru Gemiler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simru Gemiler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Simru Gemiler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simru Gemiler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simru Gemiler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simru Gemiler hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Simru Gemiler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.