Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Ayaktan Ele Parmak Nakli
Sinan Adıyaman Muayenehanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Ağrı Pompası
Total Kalça Replasmanı
Total Uyluk Protezi Ameliyatı
X-Ray
m...
7 yaşındaki oğlumun bileğinde sinir kesesi oluştu ve 2 parmağını hissetmiyordu. Araştırmalarımız sonucu Sinan hocamızı bulduk. Kendisi ilk andan itibaren büyük bir hassasiyetle bizimle ilgilendi ve ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat çok iyi geçti ve düzelme süreci başladı. Kendisi gerçekten alanında uzman ve çok ilgili bir doktor.
o.....
Omuz ameliyatımın süreci, gerek teşhis koyma aşamasındaki detaylı bilgilendirme yapması gerekse operasyon sırasındaki uzmanlığı sayesinde son derece başarılı geçti. Mesleğine duyduğu saygı, titizliği ve hastalarına gösterdiği içten ilgiyle güven veren bir hekim. Şimdi ağrısız ve sağlıklı bir şekilde günlük hayatıma dönebilmemde emeği çok büyük. Alanında böylesine yetkin bir doktora sağlığımı emanet ettiğim için çok şanslıyım.
Trafik kazası geçirdim sol humerus kırığı oldu ve kolum çok kötüydü 4 defa yaşadığım şehirde ameliyat oldum ama sonuç alamadım,çok araştırdım ve Sinan hocama randevu aldım iki defa büyük ameliyat oldum ,sonuç tabiki çok güzel oldu Sinan hocam işinin ehli bir doktor
me...e
El bileğinde oluşan kist sebebiyle bir çok hastane ve hekim gorusu aldım hocama gelmeden önce bir ameliyatta geçirdim kist 4 defa nüks etti sin larak Sinan hocama geldim hastasına olan ilgisi ve yaklaşımı çok rahatlatıyor ve güven veriyor emarlarıma bakarak kesin tanıyı koydu ve amliyatımı yaptı çok memnun kaldım hiç bir sıkıntı yaşamadım gelecek olanlarw tavsiyemdir
Kendisine çok güvendiğim, inandığım doktorum. Farklı zamanlarda düşmelerim neticesinde her iki omzumda da parçalı üst humerus kırığı oluştu. Sinan hocanın başarılı ameliyatları sonucunda eski sağlığıma kavuştum. Aynı şekilde el bileğinde oluşan kienbörk hastalığı sebebiyle oğlumun ameliyatını da yapmıştır. Sonuç başarılıdır.
c.....
Annem geçtiğimiz yaz düşüp kolunu kırdı. Alçı tedavisi sonrasında kaynadığı söylenen kolu kaynamamış ve maalesef daha da kötüye gitmişti. Sinan Hoca’ya ilk muayeneye gittiğimizde şişlik ve ağrı nedeniyle hiç kullanamıyordu annem kolunu. Sinan Hoca detaylı muayene sonrası bizi durumla ilgili kapsamlıca bilgilendirdi ve hızla ameliyatı planladı. Ameliyat sonrası hastane ve daha sonra evdeki
istirahat süreçlerini aynen bizi bilgilendirdiği gibi geçirdik. Ameliyatın üzerinden yaklaşık 3 ay geçti ve annem, Sinan Hoca’nın önerdiği fizik tedaviyle de birlikte, artık kolunu çok rahat kullanabiliyor ve ağrılarından da kurtuldu.
Hasta
Sinan Adıyaman hocamla 2013 yılında tanıştım. El bileğimde sorunların başladığı, zaman içerisinde elimi kullanmakta güçlük çektiğim zor bir yıl olmuştu. Ameliyat olmam gerektiği söylendi fakat yaşadığım şehirde el cerrahisi bulunmuyordu. Bunun üzerine araştırma yaptım ve Ankara'da üç ayrı el cerrahı buldum. İlk iki doktorla yaptığım görüşmede istediğim sonucu bulamadım ve ardından Sinan Adıyaman hocamdan randevu aldım. Randevuya gittim şikayetlerimi anlattım hocam da tedavi sürecini anlattı, muayene bittiğinde amaliyatımı Sinan hocamın yapmasına karar verdim. Hocamın tecrübesi, bilgisi, hastalarına gösterdiği özen, samimiyet bana kendimi çok iyi hissettirdi. Dönüp baktığımda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kere daha anlıyorum, bugün sağlığımı Sinan Adıyaman hocama borçluyum. İyi ki varsınız değerli hocam.
Gülsevin POLAT
yu...
1 yıl önce sağ el 5. Parmak tendon kopması yaşandı 2 ay gecikme ile Sivas C.Ü' te olduğumuz 3 ameliyat sonrası parmağım düzelmedi ve katlı kaldı düzelmeyeceği söylendi İnternet üzerinden Sinan hocamızı bulup randevu alıp muaneye gittik ve bize düzelebileceğini söyledi ameliyatımı olalı 1.5 ay oldu ve parmağım şuan açıldı hareket ediyor Sinan hocama saygı ve teşekürlerimi sunuyorum.
Sinan Hocam, mükemmel bir insan ve hekim...
16 yaşındaki oğlumuzun sağ el işaret parmağının yanında nohut tanesi büyüklüğünde bir şişlik oluşmuştu. Başka bir sağlık kuruluşundaki muayene sonucu elinin üst tarafında da bir parça olduğu bunlara bakılması gerektiği tarafımıza söylendi. Söz konusu insanın evladı olunca her anne ve baba gibi hemen doktor arayışına başladık, gece gündüz yaptığımız araştırmalar sonucu el cerrahisi konusunda kendini kanıtlamış ülkemizin bu konudaki sayılı cerrahlarından olan Sinan hocama ulaştık. Hafta sonu ya da akşamın geç saati olmaksızın sekreteri aracılığı ile tarafımıza muayene randevusu verildi ve biz kendisiyle tanışıp oğlumuzun muayenesi yaptırdıktan sonra ancak derin bir nefes alabildik. Bize korkulacak birşey olmadığını ve yapılması gerekenleri cok güzel bir şekilde izah etti. İçimiz rahatlamıştı, Ankara'da özel bir hastanede anlaşması vardı, kendisi bu konuda asla emeğinin karşılığı olamaz ama bizi kırmayarak bu konuda çok yardımcı oldu. Halden anlayan yardımsever bir insan olması da bizi ayrıca memnun etmişti, sonuçta operasyon için bir ayarlama yaptık ve söylediği gün ve saatte yanımızda olarak bize bilgisi ve güler yüzüyle tekrar güç verdi, Allah'ın izni ve hocamızın başarılı operasyonuyla tüm sıkıntılarımızdan kurtulmustuk. Çok şükür ki ameliyat öncesi ve sonrasındaki süreçte de herşey çok iyi gitti ve kontrol muayenemizle birlikte hocamızın detaylı ve sabırlı bilgilendirmeleriyle sevinç ve şükür gözyaşlarımızla hocamıza ve tüm ekibine teşekkür ederek muayenesinden ayrıldık.
se...t
3 yaşındaki oğlumun iki elinin baş parmaklarında tetik parmak rahatsızlığı vardı. Aylarca Şehir hastanesine gidip geldik ama sürekli ertelemelerle karşılaştık. Hiç bir randevumuzda ilerleme kaydedemiyorduk. Sonunda eşimin iş arkadaşlarından biri Sinan Hocamızı önerdi. Hemen randevu aldık. Sinan Hocamız durum hakında detaylı bilgi verdi ve hemen bir sonraki hafta ameliyatı yapabileceğini ayrıca iki elinin aynı anda ameliyet edilebileceğini söyledi. Bu beni çok rahatlattı çünkü diğer hastane iki elin aynı anda ameliyat edilemeyeceğini söylemişti. 3 yaşındaki bir çocuk için iki kez aynı durumu yaşamak ne kadar zor olacaktı bunu diğer doktora bir türlü anlatamamıştık. Sinan Hocamızın ameliyat öncesi odamıza gelip bilgi vermesi, oğlumla iletişimi bizi rahatlattı. Ameliyat sonrası da hemen gelip ne yapıldığını tekrar anlattı ve sorun olmadığını söyleyip bizi bilgilendirdi. Bir kaç saat içinde hastaneden çıktık. Sinan Hocamıza bilgisi, tecrübesi, sıcak ve samimi tavrı için tekrar çok çok teşekkür ederiz.
Sinan Adıyaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Adıyaman, El Cerrahisi, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Sinan Adıyaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: El Cerrahisi, Randevu, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Dikiş, Elde Eklem Replasmanı, Laserasyon Onarımı, X-Ray, Mikrocerrahi.
Sinan Adıyaman adresi nerede?Sinan Adıyaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güniz Sokak 48/3 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Adıyaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Adıyaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinan Adıyaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinan Adıyaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sinan Adıyaman hangi dilleri konuşuyor?Sinan Adıyaman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sinan Adıyaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Adıyaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinan Adıyaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Sinan Adıyaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden El Cerrahları