Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik
ya...u
Sayın prof dr sinan bey eşimin kalp kapakcıgı değişim ameliyatı gerçekleştirdi.Sinan beyin mesleğine ve insana sevgisini hayran kaldım.Hocamizin ve ekibinin işini severek hakkıyla yerine getiren mükemmel ekip olmuşlar hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Sizde yakinlarinizi hocamıza ve ekibi ne gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz .Süleyman DUDU
Eşim fadime Turgut amiliyatı etti hasta ile bizzat her gün ekibile beraber takibini yaptı çok aydınlatcı bilgileri hastanın anlayacağı dilde anlatıyor ve ayrıca nazik kibar pozitif güven veriyor bunda sonraki hayatında başarılar diliyorum saygılarım sunuyorum Hüseyin Turgut
gü....
Teşekkür ediyoruz hocamıza. Çok kibar, çok bilgili ve çok ilgili. Sayesinde babam Bypass oldu ve inşallah yarın odaya alınacak. Bunları yazmak için taburcu olmasını bekleyemedim. Hocamızın hastası varsa tereddüt etmeden kendini emanet edebilir kendisine. Allah bin kere razı olsun, o mucizeler yapan elleri, saatlerce ayakta bekleyen bedeni hastalık görmesin inşallah.Hastahane de gerçekten hem kalite standartları yüksek hemde doktorundan güvenliğine kadar hepsi kibar ve ilgilerdi. tekrar binlerce teşekkür ediyorum. Gülay GÜNEŞ
ve...)
Tesekkür ediyoruz Hocam. Babamiz sayenizde basarili bir Operasyon (Bypass) gecirdi, Tedavi sürecinde göstermis oldugunuz ilgi ve alaka icin basta siz ve ekibinize sonsuz Tesekkür ederiz. Hastaniz, ve Biz evlatlari olarak sizden cok Memnun kaldik. Basarilarinizin devamini diliyoruz, ellerinize Saglik. Ben Yurtdisindan Babamin rahatsizligi icin geldim ve 10 gün kadar Hastahanede bulundum ve benim Ülkemin böyle Aurupa Standartlarinda tam Tesekküllü bir Hastahanesi var dedim Hayran kaldim ve Gururlandim (Allah Devletimizden Razi olsun). Baskalarina Kesinlikle Tavsiye ederiz. Hastahanede ve Doktorlarda Mükemmel. Saygilarla Vedat Ünsal
Sinan Arsan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Arsan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Sinan Arsan adresi nerede?Sinan Arsan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad.Turap Sok.No:6 Suadiye Ömer Uğurata Apt. D 1 Çatalçeşme İstanbul
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Arsan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Arsan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Arsan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Arsan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Arsan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Arsan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sinan Arsan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Derin Ven Trombozu (DVT)
İstanbul Kronik Venöz Yetmezliği
İstanbul Kalp Kapağı Problemleri
İstanbul Aort Genişlemesi (Anevrizması)
İstanbul Periferik Damar Hastalığı
İstanbul Koroner Arter Hastalığı
İstanbul Kılcal Damar Çatlaması
İstanbul Aort Kapağı Hastalıkları
İstanbul Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları