me...u
1 yıl önce zatürreden sinan beyin hastası idim hastanede yattım doktorumuz mükemmel üstün başarılar diliyorum
br...r
yakalandığım ağır zatürre hastalığımdan önce allah sonra onun tedavi sonucu sağlığıma kavuştum on numara doktor bölyle doktorların allah sayısını artırsın
ar...n
çok ilgili ve bilgili bir doktordur. bir çok doktora gittim. bir tek ondan fayda gördüm. herkeze tavsiye ederi.
Sinan Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Arslan, Göğüs Hastalıkları.
Sinan Arslan adresi nerede?Sinan Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İbni Sina Mah. Sopalı Mevkii Derince
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sinan Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Göğüs Hastalıkları Doktorları
İzmit Göğüs Hastalıkları Doktorları