Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Sinan Aslan Muayenehanesi
Doktor beye oğlumu düzenli olarak goturuyorum. Her defasında detaylı bir sekilde anlatıyor bize her seyi. Yenilikleri de takip ediyor, bizim bilmediğimiz bir çok şey öğretti bize. Oglum covid olmustu ve sürekli kusuyordu. Kendisi bireysel olarak ilgilendi, hastaneye yatmasında yardimci oldu, süreçte sureki arayıp durumunu kontrol etti. Ayrica çok da kibar, alçakgönüllü. Gonul rahatligiyla oğlumu muayene ettiriyorum. Kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
se...a
Sinan Aslan gerçekten çok güvenebilinecek ve gözün kapalı canını emanet edebileceğin bir çocuk doktoru neden .oğlum sürekli hastaydı ve hiç bi doktor neyi var anlamadı caresiz kalmıştım ve sinan bey buldu oğlumun rahatsızlığını ve iyi bir tedaviden sonra oğlum iyileşti çok ilgileniyor detaylı açıklama yapıyor ve yazdığı ilaçlar çok iyi geliyor oğlumun hayatını 2 kez cidi durumdayken kurtardı doktor beyden allah binlerce kez razı olsun bir anne olarak çocuğumu iyiki sinanbeyi tanımışım ve iyiki sinan bey gibi güvenilir bir doktorumuz var diyorum allahım her daim yardımcısı olsun
ad...e
Tek kelimeyle süper bi doktor tedavi sırasında çok net anlatımı ilgilenmesi ve sonrasında bilgilendirmesinden çok memnun kaldım
Gözüm kapalı tam anlamıyla guvenebilicegim tek çocuk doktoru teşekkür ediyorum sinan bey
mu...a
Çok ilgili ve anlayışlı oldukça bilgili bir doktor. Çocuğumun hastalığıyla yakından ilgilendi bize cok yardımcı oldu. Teşekkürler Sinan Bey
Sinan Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Aslan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Sinan Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Büyüme Hormonu Testi, Apgar Skoru, Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Periton Diyalizi, Fototerapi, Hemaferez.
Sinan Aslan adresi nerede?Sinan Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulent Ecevit Bulvari.No 71-81 A Bulvar City A blok Daire 2 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinan Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sinan Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çorlu bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla