Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sok. Yonca Apart. No: 25 Kat: 4 D: 11 Nişantaşı, İstanbul
Dinamik Psikoterapiler
Evlilik Terapisi
Psikanalitik Psikoterapi
Psikodinamik Psikoterapi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
me...k
Sinan bey ile uzun süredir birlikte bir tedavi sürecindeyiz.Bu süreç içinde tüm desteği üzerimde tıpkı çok yakın bir arkadaş gibi benim yanımda oldu.Bu tedavi sürecinde beni sorunlarımla başa çıkmamın nasıl daha kolay olacagını sakin bir şekilde bana aktardı.Ve beni çok doğru bir yönlendirdi.
k.....
Terapi sürecinde yolum Sinan Bey ile kesiştiği için çok memnunum. Terapilerde hiç yargılandığımı hissetmeden kendimle ilgili her sorunumu anlatabildim, seanslarda bana söyledikleri ve fark ettirdikleri kendimde pek çok şeyi değiştirmemi ve iyileştirmemi sağladı.
tu...ü
Danışan olarak bana gerçekten iyi geldiğine inandığım bir yoldayım. Bu yolda Sinan Bey'in yardımları çok etkili oldu.
c....o
Sinan Bey yaşadığım sorunların üstesinden gelmemi sağladı, onun sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Sinan beyin zarif ve naif yapısı insana huzur veriyor
b....
Sinan Bey ile 1,5 yıldır belirli aralıklarla görüşmeler yapıyorum. Başladığımız ilk günden bugüne baktığımda değişeceğine asla inanmadığım kötü duygu ve düşüncelerin değiştiğini Sinan Bey sayesinde gördüm. Kendimi çok daha mutlu, özgüvenli ve duygusal olarak güvende hissediyorum. Emekleriniz için teşekkür ederim.
Özellikle geliştirmemi ve iyileşmemi sağlayacak alanlarda farkındalığım oluşmasını sağladı.
Hasta
Sinan hoca bana cok iyi gelen bir doktordur.Onun sayesinde hayatim degisti.Daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürmekteyim.Artik kendimi daha hafiflemis hissediyorum.Tesekkur ederim iyiki varsiniz…
a....e
Sinan Bey danışanına çok güven veriyor. Onun yapısını çok iyi degerlendiriyor. Annemin kaybında yaşadığım acı sürecinde güvenimi tam olarak kazandı. Çok teşekkür ediyorum.
e....k
Sinan Bey’le bir arkadaş tavsiyesi üzerine görüşmeye başladım. Seanslarıma başladığımdan beri kesinlikle çok daha sakin, çok daha az kaygılı olmaya başladığımı hissediyorum. Babamı kaybettikten sonraki sureç, annemle çocukluk travmalarım ve yaşantımdaki ilişkiler üzerine görüşürüm kendisiyle ve tüm bu durumlarla ilgili, özellikle annemle olan iliskimdeki yorumları ve önerileriyle hayatımda gercekten değişime yol açmama yardımcı oldu diyebilirim. Seanslarda hem duyulduğumu hissediyorum hem de tek taraflı bir iletişim olmaması çok güven uyandıran ve rahatlatıcı bir faktör. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktordur.
d.....
İyi ki tanıdım ve danışanı oldum, çok zor zamanlarıma eşlik etti ve güvenle atlatmamı sağladı; terapi sürecimizin devam ediyor olmadından çok mutluyum.
Sinan Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinan Sönmez, Psikiyatri. Size Sinan Sönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Normal Randevu.
Sinan Sönmez adresi nerede?Sinan Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sok. Yonca Apart. No: 25 Kat: 4 D: 11 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinan Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinan Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinan Sönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinan Sönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sinan Sönmez hangi dilleri konuşuyor?Sinan Sönmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sinan Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinan Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinan Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinan Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Sinan Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler