Bunların yanında birçok eğitim, seminer ve kongreye katıldım. Fırsat buldukça da katılmaya devam ediyorum. Danışanlarımı Albatros Konya Disleksi ve Özel Eğitim merkezinde ve online olarak almaktayım
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
Yutma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
f ...y
Sinem hocam o kadar güleryüzlü ki işinde gerçekten profesyonel. Kızım için başvurmuştuk süreçte aldığı eğitimleri de seanslara yayması kızımın gelişimini çok etkiledi . Kendisini sürekli çocuklarımız için geliştirmesini göremek çok güzel. İyi ki tanışmışız kendisinden çok memnunum
z.....
Oğum şuan 4 yaşında kelimeleri tam çıkartmakta zorlanıyor ve dedikleri net anlaşılmıyordu. Bunun üzerine Sinem hanım’a başvurduk, yaklaşık 7 aydır konuşma terapisini alıyor. Başlarda adapte olana kadar pek ilerleme kaydedemedi. Ancak sonradan duruma adapte oldu , hızlı ve güzel bir ilerleme kaydetti. Bu durum bizi çok sevindirdi. Sinem hanım süreci sıkı bir şekilde takip ediyor, sorunları tespit ediyor ve bunun üzerinden ilerliyor. Disiplinli olması ise en sevdiğimiz yönü.Bize de dikkat etmemiz gerekenler konısunda danışmanlık hizmeti verdi. Geldiğimiz nokta umut verici , raporun sonlandığı günleri de göreceğiz. Emekleri için Sinem hanım’a minnettarız
f....k
Dudak damagi yarık doğan çocuğum icin bir yildir Sinem hocamdan destek alıyoruz
Yakından ilgisi ve bilgisi sayesinde çok gelişmeler yaşadık .Kızım hiç çıkartmadığı sesleri çıkarmaya başladı,konuşması daha net ve anlaşılır oldu buna bağlı olarak özguveni gelişti
Biz çok memnunuz
Dil terapisti arayışındaysaniz gözü kapalı Sinem hocama emanet edebilirsiniz çocuğunuzu
f....p
Biz dört yaşındaki kızıma bir yıldır konuşma terapisi dersi alıyoruz.ilk başlarda sadece bir iki kelime çıkartıyordu.Şimdi ise kendini ifade edebiliyor derdini anlatıyor.Bu bulunduğumuz okulun hocalarının yardımıyla ve gittiği ana okulunun etkisi çok.Çok severek gidiyor.Ögretmenini çok seviyor oyun oynayarak öğrenince de dersin bitmesinide istemiyor.Biz çok memnunuz .
öz...r
Sinem Hocaya arkadaş tavsiyesi ile ulaştık. Bizim çocuğumuzda konuşma güçlüğü çektiği için Sinem Hocaya başvurduk. Çevreme de tavsiye ederim, çünkü biz çok memnunuz konuşma konusunda oldukça yol katettik.
de...
Sinem Hanım'ı rehabilitasyon merkezi sayesinde tanıdık. Dil ve konuşma raporumuz çıkmıştı, bu sebeple Sinem Hanım'la başladık. Oğlum 4 yaşında ve 1 senedir Sinem Hanım'la yolumuza devam ediyoruz. Oğlum 2'li 3'lü cümleleri kuramıyordu, harfleri doğru çıkaramıyordu ama şu an gayet güzel bir şekilde cümle kurabiliyor ve harflerin çoğunu doğru çıkarabiliyor. Sinem Hanım'ın yaklaşımı da bu süreçte bizim için çok önemliydi. Oğluma olan yaklaşımı, ilgisi, alakası ve sevecenliği tarif edilemez. Çok seviyoruz Sinem Hanım'ı. Çevreme tavsiye ederim. iyiki size denk geldik
öz...a
Sinem hanımla 4 aya yakındır
dil ve konuşma bozukluğu için seans görüyoruz. Çok büyük ilerleme kaydettik ve hala da ilerliyoruz. Birebir ilgilenmesi çok iyi gelişim takibini dikkatli bir şekilde yapıyor. Kendisinden mutlaka memnun kalır ve ilerleme kaydedersiniz.
b....b
Sinem hanım 4 aya yakındır
Konuşma sesi bozukluğu için seans görüyoruz. Çok büyük ilerleme kaydettik ve hala da ilerliyoruz. Birebir ilgilenmesi çok iyi gelişim takibini dikkatli bir şekilde yapıyor. Kendisinden mutlaka memnun kalır ve ilerleme kaydedersiniz.
ha...a
Vermiş olduğunuz eğitimden çok memnunum. Çocuğumun konuşmasında büyük değişim var.
z.....
Tavsiye üzerine ulaştım. Konuşma güçlüğü için başvurduk. Süreçte ılımlı bir yaklaşım vardı. Çevreme tavsiye ediyorum.
Sinem Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Erdoğan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Sinem Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Ses Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Online Terapi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Yutma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi.
Sinem Erdoğan adresi nerede?Sinem Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mah. Yeni Meram Cd. No:100 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Erdoğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sinem Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Sinem Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinem Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Sinem Erdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.