to...n
işinde profesyonel ve çok cana yakın bi doktor . hastalarıyla yakından ilgileniyor ve işinin hakkını veriyor. trafik kazasında parçalı kırıklı burnumu çoğu doktor yapmayı reddederken hiç tereddüt etmeden kabul edip güzel bi çalışma çıkardı. gayet memnunum hiç bi sıkıntım yok . kesinlikle tavsiye ederim.
m....ö
KRİPRİK TONSİLİT TEDAVİMİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPTI ÇOK İLGİLİ VE BİLGİLİ BİR DOKTOR KİBAR VE BİLGİLENDİRİCİ BİR DOKTOR YOLUM KESİŞTİĞİ İÇİN MUTLUYUM BAŞARILAR DİLİYORUM
ay...l
2 yıl önce burun ameliyatı oldum burnumda yamukluk zor nefes alma şekil bozukluğu mevcuttu güvenerek rinoplasti ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım iyi ki siz ellerinize sağlık
Sağlık sorunları nedeniyle bir KBB doktoruna başvurma kararı aldım.
Burnumda uzun zamandır hissettiğim rahatsızlıklar, günlük yaşamımı olumsuz etkiliyordu. Nefes almakta zorlanıyordum burun tıkanıklığı ve sinüzit gibi sorunlarla mücadele ediyordum.
Araştırmalarım sonucunda deneyimli bir kulak burun boğaz uzmanı olan Sinem hocanın alanındaki başarısını duydum ve randevu aldım. İlk muayenemde sorunlarımı dikkatle dinledi ve kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Eş zamanlı olarak burnumun yapısını inceleyerek ameliyat ile ilgili gerekli bilgileri verdi. Sinem hocanın tecrübesi ve bilgisi bana güven verdi.
Ameliyat günü geldiğinde biraz gergin olsam da Sinem hocanın sakinleştirici tavrı beni oldukça rahatlattı. Ameliyatın ardından, kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Burnumdaki tıkanıklıklar ortadan kalktı ve nefes almaya başladığımı hissettim.
Ameliyat sürecinin her aşamasında bana gösterdiği alakadan dolayı minnettarım İyiki varsınız hocam
le...a
NE YAPTIĞINI BİLEN İŞİNDE ÇOK CİDDİ BİR DOKTOR.HASTALARIYLA ÇOK YAKINDAN İLGİLENİYOR VE AÇIKLAMALARIYLA İNSANIN KAFASINDAKİ SORU İŞARETLERİNİ YOK EDİYOR.AMELİYAT SONRASINDA DA MEMNUN KALDIM.KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
ay...m
Sinem hanımla oğlumun rahatsızlığının tedavi sürecinde tanıştım.Kahraman 3.5 yaşındaydı ve bademcik ameliyatı olması gerekiyordu.Ameliyattan önce ve sonra tüm muayeneler esnasındaki sevecen,senpatik tavrı ve güler yüzü ile oğlumun tedavisine olan olumlu katkısından dolayı kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Sağol Sinem hanım.
ay...l
kafkas üniversitesinin hem en güzel doktoru hemde en merhametli ve hastasıyla olması gerektiği gibi ilgilenen bir doktor.ne fazla ne eksik.doktorluk mesleği bu hanımefendinin doktorluğuyla şereflenmiş.işindede başarılı.her hastaneye lazım kıymetli bir hekim.herkeste tıp bilgisi olabilir ama ondaki kalp sadece onda .....kendisini tebrik ediyorum.kendisinin hastasıyım.
Sinem Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Gökçe, Kulak Burun Boğaz.
Sinem Gökçe adresi nerede?Sinem Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinem Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sinem Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Gökçe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinem Gökçe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinem Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sinem Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.