Allerjik Deri Testleri
Yama (Patch) Testi
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
ar...y
Sinem hanim tavrı ve tarzıyla o kadar profesyonel ve hekim olarak ne yaptığını o kadar iyi bilen bir hekim ki.. Teşekkür ediyorum kendisine tekrar...Bugun botoxumun idame muayenesinde tekrar biraraya geldik..Cok memnun ayrıldım .Cok sansliyim bence artik daima güvenerek gelebilecegim bir hekimim var...Sinem hocam sevgiler saygılar
me...m
Bilgili, konusuna hakim, nazik, sakin ve gördüğüm en pozitif doktor diyebilirim. Cilt lekelerim için yaptıgı uygulama ile ilk seansda muazzam sonuç aldım. Teşekkür ederim
se...m
Şu zamana kadar gördüğüm en ilgili, alakalı, takibini bırakmayan, hastaya önem veren bir doktor. Rahatlıkla arayabileceğim destek alacağım biri. Oğlumun egzama tedavisi için gittim. Bize gösterdiği özen, değer için ayrıca kendisine teşekkür ediyorum.
ni...r
Çok sıcak bır karşılama .ilgı, alaka ,konuyla ilgılı aydınlatma ...memnunıyetımı dıle geterır teşekkurlerımı sunarım
ra...a
Kendim ve oğlum için hastanenizde Sinem Karaca'da iki ayrı randevumuz vardı. Sinem hanım çok ilgili ve işinde uzman bir doktor. İlk kontrolümüz sonrası memnun ayrıldık, yeni başlayan tedavi sürecimizin takipçisi olacağını söyledi,ilerleyen zamanda olumlu sonuçlarla memnuniyetimizin artmasını ümit ediyoruz. Teşekkürler.
av...t
Sinem hanıma Vücudumda çıkan leke ve benlerim için gittim, kendisinden hastasıyla ilgisi ve samimiyeti, ayrıca her türlü sorumu dinleyip mantıklı bi şekilde açıklaması nedeniyle çok memnun kaldım.
oz...i
Doktorumun ilgisi ve yaklaşımı olumluydu, şikayetlerimin tamamını dinyerek gerekli tetkiklerin yapılmasını sağladı, çok memnun kaldım..
tu...e
Sinem Karaca benim mucizem.Hayallerim gerçek oldu sayesinde.Tedavi süresince kendi ve ekibi tarafından çok çok iyi karşılandım.Tedavim o kadar güzel yanıt verdi ki kendisine minnettarim , iyiki karşıma çıktınız .uzmanlığınız tartışılmaz .Yüzümdeki asla kurtulamam dediğim lekeden kurtardiniz beni.Sizi ne kadar övsem de az biliyorum.Siz benim mucizemsiniz
el...n
Aslinda acik konusmak gerekirse cildiye doktorlarına artik hic guvenim kalmamıştı o kadar cok gittiklerim olduki hicbir sonuc alamamistim ve bu cilt rahatsizlligimdada bazi cilt doktorlarına guvenim kalmadigi icin 6-7 ay bu rahatsızlikla bas etmeye calistim.aslinda öyle sanmisim ve artik dayanamayip doktor arasiyisina girmeye basladim.Sagolsun tanidigimin tavsiyesi uzerine ve cilt rahatsizligida tamamen gectigini soylediği icin Sinem hanima gittim cok güleryüzlü hastasini sabirla dinleyen yardimci olan bir hoca.Çok memnun kaldim ve tabiki verdigi ilaclarlada kurtulmaya basladim cok sukur Tekrardan tahlil sonucum icin 2.randevuma gidicem iyiki tanimisim herkese gönül rahatligiyla tavsiye ediyorum
na...z
Dr.Sinem Hanımla ayak parmaklarım ve kasığımdaki mantar enfeksiyonları şikayetim nedeniyle tanıştım.
Karşılayışı, yaklaşımı, tanı ve tedavi yetisi ve uğurlayışının harikuladeliği ile rastladığım ender doktorlardan biri..
Belirttiği süre sonunda şikayetlerim sona erdi.
Teşekkür eder,Başarılarının devamını dilerim.
Sinem Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Karaca, Dermatoloji. Size Sinem Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu, Mezoterapi, PRP, Cilt Yenileme, Lazer Epilasyon, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Lazerle Çatlak Tedavisi.
Sinem Karaca adresi nerede?Sinem Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Şehitleri Cad. No 140 Alsancak İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinem Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinem Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sinem Karaca hangi dilleri konuşuyor?Sinem Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sinem Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinem Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinem Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Sinem Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinem Karaca hangi sigortaları kabul ediyor?Sinem Karaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar