Uzm. Kl. Psk.
Sinem Koputan
Psikoloji,
Çocuk Gelişimi,
İzmir 1 adres
Eğitim Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:21 Kat: 3 Daire: 4 Ersivri Apartmanı, İzmir
EMDR Terapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
da...
Onunla uzun zamandır seans yapıyoruz kendisinden çok memnunum iyi ki tanıdım bana her anlam da iyi geldi kendime dönmeme ve kendimi geliştirmeme yardımcı oldu her anlamda kendini geliştirmiş biri
b....c
Sinem hanımla Doktor Takvimi uygulaması sayesinde tanıstigima için çok memnunum.Ben kulagimdaki ses (ugultu ,cınlama) için ve panik atagim icin gitmiştim Sinem Hanım ,kulagimdaki sesin psikosomatik ses olduguna karar verdi ve EMDR seanslari uyguladı İnanılmaz bir sekilde kulagimdaki ses artik yok çok mutluyum Sinem Hanım tam bir profesyonel terapist.Ben yaz sicakları yuzunden terapiye ara verdim ama eylulden sonra yeni adresinde gorüşmemize devam edecegim.Gercekten güveneceginiz ve sizi iyilestirecek bir psikolog ariyorsaniz ; kesinlikle Sinem Koputan derim Kendisine cok sey borcluyum
g....o
Güler yüzü ve samimi yaklaşımıyla kendinizi yabancı hissetmediğiniz şeker gibi biri seve seve gidip şifa bulduğumuz oğlumun biricik Sinem ablası iyi ki varsın eşimi kaybettikten sonra yaşadığımız üzüntülü dönemde ailecek yaşamış olduğumuz kronolojik yas döneminde aldığımız terapilerle oğlum çok iyi bir hale geldi .Bana anlatamadığı ,içinde yaşadığı tüm olumsuzlukları anlatarak normal yaşantımıza dönmeye başladık
o....i
Sinem hanimla bir arkadasim vasitasiyla tanistim. Bugune dek yasadigim sorunlari kendim çözebilecegimi dusunerek terapiyi erteleyen biriydim. Hem iliskim hem de hayattaki kaybolmusluk hislerimle bogulmaya basladigim bir zaman diliminde bu adimi attim. Iliskiler, kendinize bakis aciniz, davranislarinizin altinda yatan durumlar ve ic sesime kadar bircok konuda hic beklemedigim kadar ivmeli bir gelisim saglamami sagladi, kendimi guvende vei anlasilmis hissettim. Cevremdeki herkese ictenlikle kendisini oneriyorum, kendinize yapabileceginiz en iyi yatirimlardan birisi. Gercekten dinlenildiginizi, anlasildiginizi ve size destek olmak icin tum mesleki birikimlerini dort bir yandan harmanlayan cok guclu bir insan. Terapiye dair cekinceleriniz var ise mutlaka tanisip gorusmenizi tavsiye ederim.
bu...m
Kızımın hep üzgün ve durgun olduğu bir dönemde Sinem Hanımla karşılaştık. Seanslar kızıma çok iyi geldi. Kızımın değiştiğini ve daha mutlu olduğunu gördüm. Kızıma ve bana güven veren, sıcakkanlı, güleryüzlü bir uzman.
n....n
Sinem hanım çok zor zamanımda elimden tutmak için gerekli çabayı ve özeni gösteriyor olması çok özel hayatımın en çıkmaz zamanımda ışık gibi
Doğdu gerçekten
ay...
Sinem hanımdan 3 yaş oğlum için oyun terapisi alıyoruz Doğru noktaları gözlemleyerek bizi yönlendirmesi ve ilerliyoruz, yolumuz güneşli günler inanıyoruz.
üm...n
Sinem hanıma özgüven eksikliği, değersizlik hissim ve anksiyete sorunlarım nedeni ile başvurdum.Kendisinden yaklasik 3 aydir duzenli terapi alıyorum anksiyetemde cok ciddi azalma oldu kendimi daha iyi hissediyorum. Samimiyeti güler yüzü ile ilk kez terapi alan biri olarak en dogru tercihi yapmisim hissini ilk karsilasmamizdan itibaren hissediyorum. Tespitleri yönlendirmeleri yorumlari ile ışık oldu. Kendime değer vermeyi sayesinde Kendisine 3 seanstır oğlumu da götürüyorum sosyal olarak insanlara mesafeli olan oğlum Sinem hanıma koşarak gidiyor. Yanından ayrılmak istemiyor. Bana, oğluma, aileme dokunuşu ile hepimiz cok daha iyiyiz.. iyiki kendisi ile tanışmışız. bilgisi, ilgisi, tüm gücü ve içtenliği ile danışanının yanında olduğunu hissettiriyor..
e....u
Her şey çok iyiydi sinem hanım sayesinde çok hızlı sonuç aldım.Rskiden dışarıda çekingen özgüveni olmayan biriydim şu an ise dışarıda hiç çekinmiyorum çok rahatım özgüvenim yerine geldi.
Kendimi çok kötü hissettiğim bir zamanda seanslara başladım. Kendisi sıcakkanlı ve güler yüzlü, insana güven veren bir kişiliği var ve sizi can kulağıyla dinliyor. Seansların nasıl ilerleyeceği ile ilgili bir yol çiziyor ve sizi bilgilendiriyor. Yaşadığım ama farkında olmadığım şeylerin farkına varmamı sağladı. EMDR ile travmalarım üzerine çalıştık ve yıllardır baskıladığım duygularım açığa çıktı. Artık kendimi daha canlı ve hayatın içinde hissediyorum.
Sinem Koputan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Koputan, Psikoloji, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Sinem Koputan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Sinem Koputan adresi nerede?Sinem Koputan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğitim Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:21 Kat: 3 Daire: 4 Ersivri Apartmanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Koputan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Koputan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Koputan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Koputan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sinem Koputan hangi dilleri konuşuyor?Sinem Koputan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sinem Koputan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Koputan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Koputan hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Sinem Koputan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar