Şenlikköy Mahallesi Cevizli Sokak No:8/2, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Randevu +7 daha fazla

DIR Floortime

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

El Rehabilitasyonu

Pinus Ergoterapi Danışmanlık Merkezi

Erg. Sinem Şen, 2020 yılında Bilgi Üniversitesi Ergoterapi bölümünden, aynı yıl Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ön lisans programından mezun olduktan sonra, 2024 yılında İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi lisans diplomasını almıştır. Ergoterapi alanında çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde edindiği deneyimle birlikte beslenme eğitimi, nöroplay, floortime ve oküler motor terapi gibi özel eğitimlerle alanındaki yetkinliğini geliştirmiştir. Çocuklarla çalışmayı büyük bir tutkuyla sürdüren Erg. Sinem, İstanbul Florya'da kurucusu olduğu Pinus Ergoterapi Danışmanlık Merkezi'nde multidisipliner bir yaklaşımla; ergoterapi, dil konuşma terapisi, psikolog ve çocuk gelişimi alanlarında uzman bir ekiple hizmet vermektedir.

Z

Kızımda gelişim geriliği vardı, yaşıtlarına göre gerideydi. Sinem Hanım'la tanışana kadar, kızım şu an çok daha iyi. Gereken bütün her şeyi tek tek anlattı, ne sorduysam cevapladı. Her an ulaşabildim kendisine. İyi ki tanışmışız, kızımın şu an gelişimi o kadar güzel ilerliyor ki çok memnun kaldık. İyi ki böyle ergoterapistler var.

K

Sinem Hocam'ıza sosyal medya üzerinden ulaştım. Çocuğumda atipik otizm vardı ve o şekilde ulaştım. Göz kontağı ve isme tepki yoktu çocuğum söylenilenleri yapmıyordu, duymamış gibi davranıyordu. Kelimeleri yaşına göre çok azdı, konuşmayı tercih etmiyordu. Kendisini yerinde ziyaret edip ergoterapi ve dil konuşma terapisi aldık. Düzenli tedavi ve ödevlerle çok iyi yol kat ettik. Çok ilgiliydi, ne zaman istesem ulaşabiliyordum. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım ve herkese de uğramalarını tavsiye ederim. Çocuğa ve aileye uygun bir tedavi planı oluşturuyor, biz bundan dolayı çok rahat ilerledik.

I

Ergoterapist Sinem Şen'e sosyal medya aracılığıyla ulaştık. Yaptığı değerlendirme sonucu motor planlama becerileri ve ince motor beceriler üzerine çalışmalar yapılmasını uygun gördü ve çalışmalara başladık. Sürecimiz çok güzel bir şekilde ilerliyor, oluşturduğu planı hafta hafta bizimle paylaşıyor ve evde uygulama kısmında bizi çok güzel bir şekilde yönlendiriyor. Hızlı bir ilerleme kaydediyoruz.

T

Sinem Hanım'a sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Kurumundan çocuğumun DEHB tanısı için destek alıyorum. Süreç hakkında bizi güzel ve olumlu şekilde yönlendirdi, bu sayede çocuğumda gözle görülür şekilde olumlu değişimler oldu. İlgi, alaka ve bilgisine deneyimlerimiz sayesinde oldukça eminiz ve gözümüz kapalı herkese tavsiye ederiz. Çocuklarla olan iletişimi, süreç içerisinde bizim kaygılarımızı yönetmedeki çabası gerçekten işinde kendini başarılı kılıyor. En kısa zamanda sürecimizi tamamlayacağımıza inanıyoruz. İyi ki yolumuz Sinem Hanım'la kesişmiş.

Sinem Hanım'a sosyal medyada denk geldim ve oradan ulaştım. Daha sonra kendisiyle kurumunda görüşmek üzere randevulaştık. Oğlumda dokunsal ve duyusal hassasiyet var. Kuruma gittiğimizde bizimle çok ilgilendi ve tüm sürecimiz hakkında detaylı şekilde bilgi verdi. Aldığımız bu hizmetten memnunum ve çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

Sinem Hanım'ın eski danışanıydım. Çiğneme problemi ve davranış problemiyle geldik. Çocuklara karşı yaklaşımı, bizlere karşı anlayışlı olması, kaygımızı azaltması bizi çok rahatlattı. Adım adım ilerleyerek çoğu yeme problemini ortadan kaldırdık, ekranla yemeyi kaldırdık. Gözüm kapalı bir şekilde Sinem Hoca'yı öneririm. İyi ki onunla yolumuz kesişmiş, herkese tavsiye ederim.

Erg. Sinem Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Sonrasında kendisini kurumda ziyaret ettim. Dokunsal hassasiyet konusunda başvurmuştum. Çok ilgili ve tüm süreçlerde yapıcı şekilde davrandı. Aldığım bu hizmetten memnunum ve çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

Z

Merkeze oğlumun gittiği okulun yönlendirmesi üzerine gittim. Sinem Hanım çok sıcakkanlı, güler yüzlü bir hanımefendi. Oğlumda katı gıda reddi vardı, bunun üzerine kendisiyle bir terapi sürecine başladık. Gayet sürecimiz yolunda ilerliyor, inşallah oğlumda daha da güzel gelişmeler görmeğe nasip olur. Kendisiyle tanıştığıma çok memnunum. Seans süresindeki oğlumla ilgili sonrası için ödevlendirmeleri de harika.