Uzm. Dyt. Sinem Usuk

Diyetisyen

Kadıköy 1 adres

Anayol Sk. No:1, Acıbadem, 34718 Kadıköy/İstanbul, Türkiye, Kadıköy

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Gebelik ve Beslenme

Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme

Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem Polikliniği

2012 yılında Gazi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde lisans eğitimine başladı. 2015-2016 yılları arasında 1 yıl Ankara’nın önde gelen kurumlarında klinik, poliklinik ve kurum stajlarını tamamlayarak 2016 yılında Yüksek Onur derecesi ile mezun oldu. Aynı yıl Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı’nda yüksek lisansa kabul edildi.

2015-2016 yılları arasında Turkish Aerospace Industries ve Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde kurum mutfak stajlarını tamamladı. Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Gazi Üniversitesi Hastanesi, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde klinik diyetisyen olarak Hematoloji, Onkoloji, Gastroenteroloji ve Nefroloji klinikleri başta olmak üzere farklı birimlerde görev aldı. Ankara Liv Hospital’da poliklinik tecrübesinin ardından başarıyla mezun oldu. Eylül 2016’dan itibaren Marmara Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimine devam etmektedir. Özel bir merkezde 3 ay Beslenme ve Diyet Danışmanı olarak görev alan Dyt. Sinem USUK, Haziran 2017 itibariyle Okan Üniversitesi Hastanesi’nde görev almaya başlamıştır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dyt. Sinem Usuk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle