Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tıbbiye Cad. No: 23 34668 Üsküdar / İSTANBUL, Üsküdar, İstanbul

Özel muayenehane

Prof. Dr. Şirin Pekcan Yaşar, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1997 yılında mezun olmuştur. Şu an Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haydarpaşa Numune Hastanesi Dermatoloji Klinik Şefi olarak çalışmaktadır.

Röportaj

O
Konum: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu

25 yıldır ellerimdeki cilt hastalığıyla mücadele ediyorum şirin hanımın ilgi ve alakasından çok memnunum Allah sizden razı olsun minnettarım

Şirin Hoca’ya üç yıldır devam eden tırnak çöküntüleri ve kolay kırılma şikayeti ile başvurdumı. Şirin Hoca, hem cilt hem de tırnak sorunlarına olan uzmanlığı ile beni son derece iyi bilgilendirdi ve tedavi sürecinde güven verdi. İletişimi oldukça güçlü, hastasını dinleyen ve anlayan bir doktor. Kendisinin yaklaşımı sayesinde güvende hissettim. Bu alanda böyle özverili bir doktora rastlamak büyük bir şans.

Ö

Sedef hastasıyım. Şirin Hanım'ın verdiği ilaçlarla hastalığım geçti ve tedaviye devam ediyorum. Allah razı olsun, çok memnunum. Şirin Hanım eldivenlerini giydi ve saçlarıma tek tek baktı. Çok memnunum, çok güzel ilgileniyor. Tedavinin nasıl gideceğini ve hangi tedaviyi uyguladığını bana açıklıyor.

K

Sedef hastalığı için gitmiştim. 42 yaşındayım ve 30 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyordum. Şirin Hanım, iğne tedavisi uyguladı ve şu anda üç senedir kendisinden tedavi alıyorum. Şu an hiçbir sıkıntım veya hastalığım yok. Uyguladığı tedaviden memnunum. Gittiğimde gayet güzel ilgileniyor ve günü gününe takip ediyor.

O

Sedef tedavisi görüyorum. Hastaneye yatış ile başladım, ışın tedavisi aldım ve şu anda biyolojik tedavi alıyorum. İki ayda bir aşı alıyorum. Önceden ızdırap çekiyordum ama şu an memnun kalmadığım bir hizmet yok. Kerem Bey, abisi gibi davranır, içten samimi ve başarılı. Çok da memnunum.

Sedef hastalığı için gittim. Krem ve iğne tedavisi alıyorum ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Personel de oldukça ilgili. Tedavi sayesinde vücudumdaki üreme hemen hemen sona erdi. Genel olarak tedaviden çok memnunum.

Şirin Hanım adı gibi çok şirin bir hanım. Kendisi hastalarına şefkatle bakan, güleryüzlü, sağlığına kavuşturan birisi. O kadar tatlı birisi ki kırmaz, güzel dinler. Kendisine güzel duygularla gidiyorum. Sedef hastasıyım çok eskiden beridir tanıdığım için kendisine güvenle gidiyorum. İlaçları bana çok iyi geliyor güleryüzü hepsinden güzel geliyor. Şirin Hanım çok duygusal, dinleyici birisi. Derdimizi anlatıyorum güleryüzü o kadar telkin ediyor ki anlatamam onu görünce genç kızı gibi heyecanlanıyorum. Türkiye'de bana göre doktorlar arasında en güzel doktor olarak görüyorum. Şirin Hanım mesleğine saygılı, hoşgörülü, candan bir kişi.

Prof. Dr. Şirin Pekcan Yaşar

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi iyileştirmek ve mutlu görmek armağan bana. Sağlıcakla kalın.

Doktor Şirin Hanım süper bir insan. Teşhisleri, tedavileri inanılmaz. Polikiliniğe gittiğimiz zaman kapısı fuldur. Kendisi mesleğinin erbabı. Mantar, egzama gibi rahatsızlıklarım için kendisine muayene oldum. Cildiyle ilgili problemim olduğunda zaman kendisine koşarım. Şirin Hanım'ın verdiği ilaçlar tık oturuyor. Teşhisleri, ilaçları tam. Fayda etmediği asla olmaz.

Ş

Şirin Hanım'ın yaklaşması, yaklaşımı, ilgisi, dinlemesi, hastasını motive etmesi çok iyi, güçlüdür. Kontrollerde, herhangi bir operasyonda motive edip, güç vermesi konuşarak deşarj etmesi çok iyi. Kendisine doktor olarak bakmıyorum. Bence Şirin Pekcan Yaşar'ın hastaları en şanslı hastalar. Cilt problemlerim, egzama annemde sedefe ve üst üste zona geçirdiğinde tedavisinde katkısı çoktur. Hastalığın tedavisinin yanında en önemlisi moraldir o kadar doktora gittik hepsine saygı duyuyorum ama Şirin Pekcan Yaşar'ın tedavisi gibi hiçbir yerde karşılaşmadım, görmedim.

Prof. Dr. Şirin Pekcan Yaşar

Çok değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim, sizin sağlıklı bir yolda ilerlemeniz bizim için çok kıymetli.

Şirin Hanım'dan gayet memnun kaldık. Kendisi ilgili bir hekimdi. Tekrar bir dermatoloji hekimine ihtiyaç duysam kendisini tercih ederim.

Prof. Dr. Şirin Pekcan Yaşar

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.