Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
s....ö
Telefon numarası doğrulandı
Istanbulda kornea nakli oldum gözümle ilgili yaşadığım her sorunda Sıtkı hocam hep çözüm olmuştur deneyimi bilgisi cesareti insaniyeti ile turkiyenin en iyi uzmanlarından biridir kendisine çok teşekkür ediyorum
K
ka...2
Sayın hocam Bıranşında çok kaliteli bir doktordur kendisine saygı ve teşekkürlerimi iletir tüm hastalara tavsiye ederim.
i̇...r
NEVŞEHİRİMİZİN EN KALİTELİ VE EN İYİ DOKTORUDUR KENDİSİNE SAYGILAR SUNUYORUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM TÜM HEMŞEHRİLERİME ÖZELLİKLE TAVSİYE EDİYORUM
Sıtkı Balkanlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sıtkı Balkanlıoğlu, Göz Hastalıkları.
Sıtkı Balkanlıoğlu adresi nerede?Sıtkı Balkanlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi No:43 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sıtkı Balkanlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sıtkı Balkanlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sıtkı Balkanlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sıtkı Balkanlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sıtkı Balkanlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sıtkı Balkanlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sıtkı Balkanlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar