b....
Kendisine bel fıtığı ameliyatı oldum. Çok sevecen hastasına sürekli bilgi aktaran işinde uzman bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
ab...7
2012 yılında ameliyat oldum 7 yıl hiç ağrım sızım olmadı çok şükür ama geçenlerde bir sinir sıkışması oldu onada baktı inşallah ilaçlarla geçecek Güler yüzlü ve hastayı tüm samimetiyle dinleyen bir hekim kendisine sonsuz teşekkürler
ce...a
28/10/2018 gunu ambulanla acil servisine geldim. Agridan saga sola dönemiyor, sol bacagim kitlenmisti.Çekilen MR donucu 2 fitik patlamis Dr Siyavuş bey acil ameliyat dedi. Ameliyattan 2 saat sonra yürümeye başladim. Kesinlikle ameliyattan sonra agri kesici kullanmama gerek olmadi. Tesekkurler. Op.Dr. Siyavuş Muhammedrezai.
ga...r
Bir ay önce müthiş bel ağrılarıyla gittiğim Dr. Siyavuş beyin başarılı ameliyatıyla bel fıtığımdan kurtuldum. 11 sene öncede aynı hastalıktan kardeşimi ameliyat etmişti. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Siyavuş Muhammedrezai isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Siyavuş Muhammedrezai, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Siyavuş Muhammedrezai adresi nerede?Siyavuş Muhammedrezai şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Siyavuş Muhammedrezai isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Siyavuş Muhammedrezai online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Siyavuş Muhammedrezai isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Siyavuş Muhammedrezai bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Siyavuş Muhammedrezai ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Siyavuş Muhammedrezai hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Siyavuş Muhammedrezai hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Beylikdüzü Beyin Ve Sinir Cerrahları
Esenyurt Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları