Allerjik Deri Testleri

Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj

Cilt Bakımı

Cilt Yenileme

Ragıp Tüzün Cad.No:142 A.E.A.Has.Göğüs Hasta.Bağlı, Ankara

Konum: Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Kendisi çok güler yüzlü ve ilgili bir hekim yüzümdeki benler e anında çözüm bulup çok kısa sürede olumlu sonuçlar aldım kendisine çok teşekkür ediyorum ve her arkadaşıma da tavsiye ediyorum

Konum: Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sivilce İzleri Tedavisi

Sivilce için gidecekseniz önermiyorum. Kendisi şöyle bir bakıp bir sivilce kremi yazdı ardından hap yazmak için birkaç kan testi istedi. Daha sonra sonuçları aldığımda da hap yazmayıp kreme devam etmemi söyledi. Boşu boşuna kan vermiş oldum. Neden yazmadığını sorunca siz öyle demiştiniz heralde öyle istediniz falan dedi oysaki ben birşey dememiştim biraz şaşırdım, biraz karışıktı anlayamadım açıkcası. Siz sormadığınız sürece ilgili biri değil, gerçi ben de kısa cevaplar aldım ama neyse. Daha ciddi vakalara nasıl davranır bilemiyorum ama sivilce tedavisi için başka bir doktoru düşünebilirsiniz.

Konum: Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi 50.Yıl Yenimahalle Semt Polikliniği Ciltte bozulma. Leke/sivilce oluşumu

Hastaların içerde çok az kalmasından gider gitmez çok ilgi olmadığını anlıyorsunuz. Şölen hanım ben içeri girdim zaman yüzümü incelemeden uzaktan bakarak teşhis koymaya çalıştı. Yağlı ciltler için ilaç yazdı. Cildimin oldukça kuru olduğunu söylediğimde yazdığı ilacı iptal etti.Arkadaşımla beraber "karaciğer yağlanması ya da hormonsal olabilir mi?" diye sorduğumuzda "tamam öyleyse, gelip hormon testi yaptırın" dedi. Yani ben hasta olarak kendi testimi kendim talep etmiş oldum. İlgi yoktu. Maalesef zaman ve para harcadım sadece. Yer Yenimahalle kaymakamlığının karşısındaydı ve kendisi en üst kattaydı.

Z

gerçek anlamda hekim teşekkürlerimi sunuyorum sabırla ilgilendi benimle ve kızımla ve neticesini aldık tekrar teşekkürler allaha emanet olun

10 numara bi doktor görüşleri okudum gittim gerçekten söylendiği kadar varmış kendisine ve onu yetiştirenlere teşekkür ediyorum

gerçekten çok iyi bir doktor hem hastaya yaklaşımı hem doktorluğu çok iyi hem ben hem arkadaşlarım gittik herkes çok memnun kaldı

kendisine teşekkür ediyorum önce allah sonra onun sayesinde şifa buldum terbiyeli kendini yetiştirmiş bir insan kesinlikle öneririm iyi bir hekim dost canlısı güler yüzlü

Fazla söze gerek yok her yönüyle on numara hanımefendiye Antep'ten duydum geldim iyiki gelmişim herkesede öneriyorum sağolsun varolsun keske bizim Antep'te olsaydı

doktor hanıma sonsuz teşekkürler gösterdiği sabra ve ilgiye sizin gibi hekimler bizleri umutlandırıyor inşallah sizin gibi doktorları çok daha iyi yerlerde görürüz

O kesinlikle benim doktorum sagol benim şirine doktorum güler yüzün tedavideki başarın sen hem dost hem doktorsun sana hayatında mutluluk ve basarı diliyorum