Ali Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak, Konak
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Karotis Ultrasonu
İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
ü.....
Sevgili doktorum güler yüzlü Şölen Hanım. Pozitif enerjisi ile hastasına değer ve güven veren harika bir doktor. Babamın yıllardır geçmek bilmeyen migren ve fıtık ağrıları için başvurduğu ve ailece hepimizin süper kahramanı olan, çok tatlı ve ilgili bir doktor. Uzun süredir geçmek bilmeyen boyun ve kol ağırlarım sinir blokajı ile yok denecek kadar azaldı. Sevgili doktoruma ne desem az kalır. Bel ve boyun fıtığı yüzünden aynı tedavi annem ve babama da uygulanıyor. Hele babamın 10 gün boyunca geçmek bilmeyen migren ağrısının geçmesini demiyorum bile. İlginiz, güler yüzünüz, yardımseverliğiniz, samimi ve içten oluşunuz için minnettarım. İyi ki varsınız.
Uzun zamandır şiddetli, hayattan bezdirici baş ağrısı atakları çekiyordum. Bir tavsiye üzerine Şölen Hanım'a gittim. Şuan GON blokaj tedavisi görüyorum ve halen tedavim devam ediyor. Çok yol katettik hocamın sayesinde ve büyük ölçüde rahatladım. Gerek tecrübesi gerek ilgili ve güler yüzlü yaklaşımıyla hastasına rahatlık ve güven veren kıymetli bir doktor kendisi. Keza kendisi gibi ekibi de çok güler yüzlü ve öz verililer. Gittiğim her defasında hiçbir aksaklıkla karşılaşmadım polikliniklerinde. Dolayısıyla kendisi ve ekibine minnettarım. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.
Herkese şiddetle tavsiye ederim.
d....d
Şölen Hanım'a aşırı şiddetli migren ağrılarım için gittim ve uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım bence alanında en iyisi ayrıca çok ilgili ve güler yüzle karşılıyor her defasında. Onun sayesinde ağrılarım artık eskisi gibi şiddetli değil sadece küçük ataklar şeklinde oluyor. Herkese tavsiye ederim.
c.....
Baş ağrısı nedeniyle gittiğim Şölen Derici sayesinde görmüş olduğum tedavi sonrasında büyük ölçüde sağlığımda olumlu düzelmeler oldu. Tedavim halen devam ediyor ve ben çok memnunum. Baş ağrısı konusunda uzman olduğuna inandığım Dr. Şölen Derici'yi kesinlikle tavsiye ederim.
ta...
Şölen hanıma migren boyun fıtığı tedavileri için gidiyorum çok ilgili ve doğru tedavi uyguluyor kendilerinden ve sekreterinden hastaneden çok memnun kalıyorum başarılarının devamını dilerim
fa....
Şölen hanım mesleğinde çok iyi, iletişimi mükemmel bir hekim. Şiddetli migren ile onun sayesinde başedebiliyorum. İyi ki varsın Şölen hocam. Başarıların daim olsun.
ç.....
Annem yıllardır aşırı şiddetli migren atakları geçiriyor ve tek atakta 2 tane relpax içmek zorunda kalıyordu ve bu ataklar 7-10 günde bir tekrarlanıyordu. Şölen hanımın uyguladığı iğne tedavisi sayesinde henüz tedavinin ortalarında olmasına rağmen artık yorulduğunda da ya stres dönemlerinde sadece hafif bir baş ağrısı oluyor ve şiddeti o kadar azaldı ki tedavinin sonunda sanıyoruz hiç kalmayacak. Şölen hanımın iletişimi ve tedavileri anlatışı da gerçekten çok güzel. İyi bir nörolog arıyorsanız en kısa zamanda kesinlikle başvurmalısınız.
e....e
yıllardır migren sıkıntısı çekiyorum. Şölen hanımın yaptığı migren botoksu sayesinde aylardır o kadar rahatım ki. Ayrıca nöroloji alanında oldukça bilgi birikimi var. çok güler yüzlü samimi birisi. Kendisini tanıdığım için çok memnunum
u....k
Şölen Hanım ile araştırmalar sonucu karşılaşmıştım ve migren tedavisi üzerine olumlu sonuçlar aldığını okudum. Şölen Hanımdan randevu alıp gitmeye karar verdim. Önce ilaç ile tedaviye başladı sonra ilaç çok etkisini göstermeyince iğne ile migren tedavisini sürdürdük. Migrenim haftalık olarak atak gösterirken tedaviye başladığımızdan beri önce sıklığı azaldı daha sonra şiddeti azaldı. Şuan sanki ataklar geldiği zaman ağrısam mı ağrımasam mı arası geçip gidiyor. Önceleri migren atakları uykuda bile yakalasa mutlaka uyandırıp saatlerce kıvrandırırdı. Şuan yaptığı iğneler çok iyi geldi diyebilirim. Uzun süredir şiddetli baş ağrısı çekmiyorum. Kendisine buradan Teşekkür Ederim. Diğer hastalarını da aynı şekilde iyileştirmesini temenni eder kendisine tekrar tekrar teşekkürü bir borç bilirim.
Şölen Hanıma kayinvalidemi götürüyorum, yıllardır baş ağrısı şikayeti var. Bunun beyincik sarkmasıdan kaynaklandığı söylendi bize, ne tedavi uygulandiysa ağrıları bir türlü azalmadı. En sonunda Şölen hanımın sinir blokajı tedavisi ona iyi geldi ağrıları oldukça azaldı, hala devam ediyoruz.Şölen hanım oldukça guleryuzlu ilgili bir doktor, böyle ağrıları olanlara tavsiye ederim
Şölen Derici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şölen Derici, Nöroloji. Size Şölen Derici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EEG (Elektroensefalografi), Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, EMG, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Beyin Pili Programlanması, Akupunktur Tedavisi, Epilepsi Testi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Karotis Ultrasonu, Homeopati.
Şölen Derici adresi nerede?Şölen Derici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya Bulvarı No:26 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şölen Derici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şölen Derici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şölen Derici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şölen Derici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şölen Derici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şölen Derici hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Şölen Derici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar