z....e
Soner beyden randevu almıştım ama beklentimi karşılamadı. Muayenede vajinal ultrason sırasında odaya girenler oldu ve doktor bey buna müdahale etmedi, odaya girenlerle sohbet ettiler. Hasta mahremiyetine dikkat edildiğini düşünmüyorum. Ben odada muayene sonrası görüşlerini dinlemek için beklerken işlerini ayarladı sonrasında da detaylı bir açıklama olmadı. Belki o anına denk gelmiştir yoğundur sonuçlarımı gösterirken bir şeyler söyler dedim, onda da herhangi bir açıklama alamadım.
Şiddetli kanama şikayetiyle tavsiye üzerine Soner Bey den randevu aldim.Kendisi yakından ilgilendi.Ameliyatim başarılı geçti.Ameliyat sonrası kontrollerim yapıldı.Cok memnun kaldım kendisine çok teşekkür ederim .
tc...a
Çok sıcak kanlı güler yüzlü biri sanki aileden 5 yıl önce daha asistan erken doğum yapmıştım açıklamalarıyla beni daha çok teseeli etmişti ve tekrardan gittiğimde kendisini görünce çok mutlu oldum amilayatım gayet başarılı geçti herkese tavsiye ederim çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim
Dış gebelik nedeniyle iç kanama ile başvurduğum doktorum sayesinde ölümden döndüm. Güler yüzü ve engin bilgisi için kendisine minnettarım. Şimdi gebelik için takibe aldı. bundan sonra başka doktora gitmem. Teşekkürler Soner bey.
c.....
Pek çok doktor tarafından zor olduğu söylenen sezaryanımı başarıyla gerçekleştirdi. Yavrumu sağ salim kucağıma aldım sonunda . Allah Soner Bey den razı olsun. Herkese tavsiye ederim.
Soner Gök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Soner Gök, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Soner Gök adresi nerede?Soner Gök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- PAÜ HASTANELERİ ÇAMLARALTI MAH KALP MERKEZİ NO:7 KINIKLI DENİZLİ Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Soner Gök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Soner Gök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Soner Gök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Soner Gök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Soner Gök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Soner Gök hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Soner Gök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları