Doç. Dr. Soner Sertan Kara, Aydın'da hizmet vermektedir.
Tıp fakültesini 2006’da Hacettepe Üniversitesi, İngilizce Tıp Fakültesi'nde, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları yan dal uzmanlık eğitimini 2014’te Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Aynı yıl bir süre Amerika Birleşik Devletleri’nde Children’s Hospital of Philadelphia’da çalıştı.
2015-2018 yılları arasında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. 2018 yılından beri, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı’nda çalışmaktadır. 2019 yılında Doçent ünvanı almıştır.
NOT: Muayene randevularınızı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi online randevu sisteminden de onaylatmanız gerekmektedir

SGK

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Aşı takvimi +18 daha fazla

Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)

Crp(C-Reaktif Protein Testi)

Enjeksiyon Im

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Ö
Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Soner Bey'e geçen sene kawasaki sendromu şüphesi ile yönlendirildik.Zatürre tanısı koyarak çabucak tedavi etti kızımı..Kendisi gerçekten alanında uzman bir doktor.Çocuklara sevgi dolu yaklaşımından, teşhis ve tedavi yöntemine kadar dört dörtlük bir hekim.Ayrıca hastalarına olan ilgi alakası ve süreci yakından takip etmesi kendisini aranan bir doktor haline getiriyor.Böyle kıymetli doktorlara çok ihtiyacımız var.Aydın'da daim olmasını dilerim.

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız ve değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Size ve çocuğunuza sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Telefon numarası doğrulandı

Çocuğum sık sık enfeksiyon geçiriyordu ve ateşleniyordu. Tavsiye üzerine başvurduk. Muayene sonrasında beslenme geriliği var dedi. Bağırsak görevini tam yapmıyormuş, besin alamadığı için. Çocuğum şu an yüksek enerjili mama kullanıyor. Tedaviye bu şekilde devam ediyoruz. Her zaman ulaşabiliyoruz kendisine. Soner Bey mükemmel bir doktor. Kendisinden Allah razı olsun. Aydın için büyük bir şans. Memnunuz.

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Size ve çocuğunuza sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Diğer

5 yaşında kızım var sık sık hastalanma gibi bir durumu söz konusuydu soner hocayı tanıdığımız günden itibaren daha az hasta oluyor sorularımıza açık ve net şekilde cevap veriyor mütevaziligi ve hastalara olan ilgisiyle çok iyi bir doktor

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ediyorum. Çocuğunuzla birlikte sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu

Soner hocamızın bilgisi ve deneyimi sayesinde kızım her hastalandığında en iyi şartlarda tedavi eden biri hoca en son orta kulak iltihabı geçirdiğinde en kısa sürede sağlığına kavuşturan birisi hastalık konusunda doğru teşhisleri bizler için çok büyük bir şans aydın ili olarak böyle başarılı bir hocamızın olması bizler için sevindirici bir durum herkese tavsiye ettiğim bir hoca

C
Telefon numarası doğrulandı

Soner Bey'e tavsiye üzerine muayene olduk. O günden beridir devamlı hastasıyız. Özellikle antibiyotik yazmaya çok meyilli olmaması bizim için önemliydi. Nokta atışı tedavi yöntemleriyle oğlumuzu antibiyotiksiz iyileştirdi. Enfeksiyon, boğazında şişlik gibi hastalıkları vardı devamlı hasta oluyordu. Kalbinde üfürüm duydu kardiyolojiye, alerji ile ilgili sıkıntı olabilir diyerekte farklı branşlarada yönlendirdi. Biz genel anlamda çok memnunuz.

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

I
Randevu doğrulandı
Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu

Oğlumun infulenza virüsü kapması sonucu doktor doktor savrulma serüvenimiz oldu bize uygun tedavi ile yardımcı oldu ve yeni tanimamiza rağmen ne zaman sorsak sorularımızı yanıtladı bundan sonra oğlumun bağışıklık sistemini kontrol edicek ve sürekli hastalanmasinin nedenlerini arastiricaz herşey duzelicek diye umud ediyoruz guleryuzu ve kendinden emin bir şekilde yanıtladığı her soru için çok teşekkür ederiz umarım herşey daha güzel olucak

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Size ve çocuğunuza sağlıklı, güzel günler dilerim.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

İki oğlumu da sürekli Soner hocaya götürüyorum. Her türlü enfeksiyonda ilgisi, alakası, engin bilgi düzeyi ve bize detaylı bilgi verişi nedeniyle çok memnunuz. Sonrasında da kolaylıkla ulaşıp süreci beraber takip edebiliyoruz. Çok fazla ilaç kullanmadan her seferinde hastalıkları çok şükür atlatıyoruz. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Varlığı Aydın için büyük bir şanstır. İyi ki varsın hocam.

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Size ve çocuklarınıza sağlıklı, güzel günler dilerim.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Kendisine teşekkür ederim çocuğumu cok guzel ve ayrıntılı muayene etti şikayetlerimizi dinledi ve ona gore bir rota oluşturdu...tavsiye ederim

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Nazik geri bildiriminizden ötürü çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu

Hocama oglumun gecirmis oldugu tokso plazma enfeksiyonu icin muayene olduk bizimle okadar ilgilendiki allah razi olsun kontrollerimiz devam ediyor ne zaman mesaj atsam aninda dönüş sağlar kan sonuclarimizla birebir ilgilenir ne kadar tesekkur etsem az kalir.allah binkere razi olsun Herkese tavsiyemdir.

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı, güzel günler dilerim.

Konum: Adnan Menderes Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu

Soner hocaya kızımda devam eden ateş ve sık enfeksiyon tedavisi için başvurduk. Ekibi, ilgisi, alakası; enfeksiyon hastalığındaki tanı ve tedavisinden çok memnun kaldım. Bir anne çocuğuna nasıl bakıyorsa sağolsun Soner hocamız o şekilde ilgilendi. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. İyiki varsınız hocam.

Prof. Dr. Soner Sertan Kara

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı, güzel günler dilerim.