Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye, Altındağ
Varis ameliyatım çok güzel geçti, ağrısız bir şekilde süreci atlatıyorum. Soner hocama ve ekibinin ellerine sağlık.
Sağ bacağımdan varis ameliyatı oldum. Tek kelimeyle müthiş bir Doktor İyiki kendisini tanımışım yine ameliyat olsan gideceğim tek doktor teşekkürler hocam.
ra...l
Bu şeker gibi insanın eline koluna sağlık, bende soner hoca tarafından ameliyat edildim, ameliyata güle oynaya girdim. Çünkü hastasına güven veren bir doktor kendisi
or...n
Herşeyden Önce Dünya Tatlısı kişiliği , Hastasına arkadaş canlısı yaklaşımı ve bir çok cerrahın aklına bile gelmeyen detaycılığı sayesinde öncelikle kendim ve 2 yakınımım çok ciddi sıkıntılarını gidermiş olan Sn. Soner YAVAŞ hocama çok ama çok teşekkür ederim bu ülkede böyle Doktorlarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez Allah Ondan Razı Olsun ...
al....
Babam ve halamın kalp ameliyatını Ankara dışındaki hastanelerde yaptırmış olmalarına rağmen, kontrolleri için tesadüfen tanışmış olduğum Sayın Soner Yavaş Hocamı önerdim. Kontrolleri için Ankara'ya geliyorlar artık. Soner Hocamın göstermiş olduğu ilgi ve hastalarına yaklaşımı, dürüst ve güven veren kişiliği sayesinde kendisine teşekkür ediyorum. İsmini duymuş ve kendisiyle tanışmış olmaktan çok mutluyum. Birkaç arkadaşımın ameliyatını da gayet güzel sonuçlarla yaptı. Tartışmasız Türkiye'nin en iyi cerrahlarından birisi.
es...i
doktorumuzla 2010 yılında tesadüfen tanıştık. kendisi babamın eskişehirde hiçbir doktorun cesaret edemediği anevrizma ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi. kendisine ve çok değerli ekibine minnettarız
ne...n
Karizmatik doktorum sayesinde babam hayata dondu, kendisine beni tekrar hayata dondurdugu icin minnettarım.
ab...n
ben aksaraydan abdulkadir pesen 07.10.2004 yılında baypass oldum ve beni baypas yapan doktorum soner yavas'a gönül dolusu tesekkürler sık sık yeniden ankaraya geliyorum kontroliçin bazen hocamla görüsemiyorum kendisine cok tesekkür ediyorum ve görüsmek istiyorum...
po...r
Hastaları için çok fedakarlık eden bir doktordur. Kalbim ile alakalı tüm muayenelerimi gerçekleştiriyor. Uzun süredir kendisine tedavi oluyorum herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Soner Yavaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Soner Yavaş, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Soner Yavaş adresi nerede?Soner Yavaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Soner Yavaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Soner Yavaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Soner Yavaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Soner Yavaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Soner Yavaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Soner Yavaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Soner Yavaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları