Konuşma Terapisi
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
Mersin
Bu eğitim sürecinde dil, konuşma, ses, ve yutma alanlarında tanı, değerlendirme ve terapi süreçlerine ilişkin dersler almıştır.
2019-2020 döneminde Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde staj sürecinde bu alanlara ilişkin gözlem ve uygulama yapmıştır.
2018 yaz dönemi stajını Hacettepe Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Ünitesinde, 2019 yılı yaz dönemi stajını birçok rehabilitasyon merkezinde tamamlamıştır. Eğitim hayatı ve çalışma yaşamı boyunca mesleki seminer ve kongrelere aktif katılım göstermiştir.
2019 yılında DENVER II Gelişimsel Tarama Testi eğitimine katılmış , Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı (ETEÇOM) eğitimini tamamlamıştır. 2019 yılında DIR FLOORTİME 101 eğitimine katılmıştır. 2020 yılında PROMPT eğitimini tamamlamıştır.
Kurucu ortağı olduğu Aksaray Senfoni Dil ve Konuşma Merkezinde çalışmaktadır.
d.....
İyikimiz Kızım 3.5 yaşında ve konuşma geçikmesi vardı çok güzel bir bağ kurdu kızım kısa sürede iletişime başladı çok yol katettik seni çok seviyoruz gittiğine de çok üzüldük iyi ki seni tanımışız
Songül hoca ile 8ay kadar beraberdir . Sayesinde oğlum Talha nın kelimeleri ve anlaşılırlığı arttı.
Songül hocam gibi işini hakkıyla ve severek yapan terapistlerimiz artsın. Burdan ayrılmasına çok üzüldük. kendisini çok seviyoruz
se...
Kızımda uyaran eksikliği şikayeti vardı 3 yaşında olmasına rağmen hiç cümle kuramıyordu ama Songül Hanım sayesinde çok kısa sürede gayet sağlıklı bir biçimde cümleler kurmaya başladı kendisine çok teşekkür ederiz.
ö....a
Oğlumda gecikmiş konuşma vardı Songül hanımla tanıştık 7 ay boyunc beraberdşk oğlumun çoğu kelimesi anlaşılır hale geldi kendisine çok teşekkür ediyorum gönül rahatlığıyla herkes gidebilir herkese tavsiye ederim ayrıca çocukları da çok seviyo çokta ilgili.
ay...
Oğlum kekeliyodu artık sayesinde bunu en aza indirmeyi başardık çok teşekkür ederiz
Hasta
3 yaşında oğlumun gittiğimiz de hiç kelimesi yoktu 2-3 ay gibi kısa sürede inanılmaz derece de fark etti 3,5 yaşında konuşuyoruz şu an da cümlelerimiz var birbirini bağlayan kendini ifade eden . Songül hanım ı kesinlikle tavsiye ediyorum görüp görebileceğimiz en iyi dil terapisti olduğunu düşünüyorum en önemlisi çocuğun seviyesine kadar çok güzel bi şekilde inebiliyor olması ve çocuğumuzun her zaman gitmek istemesi özlemesi severek ders yapıyor olmaları ayrıca ailesi olarak her zaman takip ve iletişim halinde olması onu diğerlerinden ayırıyor kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır gözünüzü kırpmadan tek bir şüphe bile duymadan çocuğunuzu götürebileceğiniz bir terapist gönül tahatlığıyla tavsiye ediyorum bir anne olarak
h....a
3 yasindaki Kizim kelimelerin cogunu soyluyemiyordu konusuyordu ama hic anlasilmiyordu. Songul hanim kizimla basta oyunlar oynayarak gelistirdi kelime kelime alistirarak devam 9 ay kadar suan kizimin konusmasini anlasiliyor. Cok Tsk ediyoruz.
e....ö
Oğlumda gecikmiş konuşmadan kaynaklıArtikülasyon bozukluk vardı konuştukları hiç anlaşılmıyordu çoğu harfi çıkaramıyordu takiiii Songül hanımla tanışana dek.2ay gibi kısa bir sürede Problemimiz çözüldü artık çocuğumu anlıyoruz çocuğum kendini anlatabiliyor çok teşekkür ediyorum Songül Hocama
k ...y
oğlumun geç konuşma sebebiyle başvurmuştum kısa sürede inanılmaz yol katettik
songül hanımın rahatlatıcı konuşması ve iletişiminden çok memnun kaldım konuşma geriliği varsa çocuğunuzda songül hanımı tercih edebilirsiniz ilgisi süper herşey için çok teşekkürler
3 yaşındaki oğluşumu takır takır konuşturdu Songül Hanım ne kadar tskr etsem azdır ayrıca oğlum Songül u cok seviyo her terapiye koşarak gidiyoruz
Songül Akay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Songül Akay, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Songül Akay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Songül Akay adresi nerede?Songül Akay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Songül Akay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Songül Akay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Songül Akay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Songül Akay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Songül Akay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Songül Akay hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Songül Akay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.