Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Diyetisyen Songül Bişgin Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Ofisimde özellikle obezite, kilo alma, diyabet, çocuklarda obezite,endokrin hastalıklarında beslenme,sindirim hastalıklarında beslenme,kalp ve karaciğer hastalıklarında beslenme ve sporcu beslenmesi gibi konularda danışmanlık hizmeti sağlamaktayım.
Online diyet danışmanlığı vererek dünyanın her yerinde uzakta olan danışanlarıma da yardımcı olmaktayım.
Bilgilerimi sürekli olarak yeni bilimsel araştırmalarla güncellemekteyim.
Ayrıca Türkiye Diyetisyenler Derneği ve Hacettepe Mezunlar Derneği üyesiyim.
se...a
Uzun zamandır devam eden ve bir türlü veremediğim kilolarımı kontrollü ve sağlıklı bir sekilde vermeme yardımcı oldu. Motivasyonum düştüğünde çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum
Daha önce yaptığım diyetlerde migren atakları geçirir ve bir süre sonra ağrılara dayanamaz diyeti bırakırdım. Songül hanıma bu hassiyeti anlattım ve atak geçirmeden aç kalmadan kilo vermeyi başardım . Diyet sürecim harika devam ediyor .
uf...u
Songül Hanım işinde uzman bir diyetisyen. Farklı diyetisyenlerde yaptığım görüşmelerde yeterli sonuç alamamıştım. Kendisinin çok güzel ve sağlıklı bir kilo verme sürecim oldu ve devam ediyor. Sürekli olarak ilgileniyor. Çok memnunum.
Songül Hanım çok ilgili, çok sosyal ve bilgili bir uzman. Yaşantısı anlamında da sosyal aktivite yapan birisi. Verdiği diyet listelerini bana özel olarak evdeki malzemelere göre hazırlıyor uygularken zorluk yaşamadım. 3 ay kadar kendisiyle çalıştım, şimdi de 3 ay görüşme sağladım toplamda 6 ay kadar görüşme sağladım. Çok aşırı kilo verdim. Kendisini kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Songül Hanım insanları spora pilatese, tenise, bisiklete özendiriyor. Kendisine özenerek birçok şeye başladım.
l.....
Songül Hanım'dan çok memnunum. Kendisine kızımın araştırmaları sonucunda görüşme sağladık. Kızım bıraktı ben devam ediyorum. Verdiği diyet listelerini uygularken zorluk yaşamadım. İlk aylarda zor oldu ama alıştım. Belimde fıtık kanal daralması var ona rağmen iyiyim eskisi kadar ağrım yok değilim. Yüksek tansiyon vardı şu anda gayet iyi. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
Songül Hanım işinde bayağı uzman bir diyetisyen. Daha öncesinde görüşme sağladığım diyetisyenlerde hiçbir sonuç alamazken kendisiyle çok güzel ve sağlıklı bir şekilde sonuç aldım. Verdiği diyet listeleirimi bana özel olarak yemediğim yemekleri seçerek hazırladı uygularken hiçbir zorluk yaşamadım. Diyet sürecinde herhangi bir sağlık problemi yaşamadım. Songül Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım.
zu...l
Songül hanım işinde uzman güleryüzlü danışanlarıyla çok ilgili ve alakalı çokkk teşekkür ederim.Diyet listesi (boll kepçe arkadaşlar)yiyerek zayıflıyorsunuz
s ...k
Kendini bildi bileli kilolu olan, kendini böyle sevdiğini söyleyen insanlardan bir tanesiydim bende ta ki Songül hanımla tanışana kadar. Kısa zamanda 13 kg verdim kendisiyle ve hala sürecim devam ediyor uzunda bir yolumuz var. Meğer bende düzgün beslenince kilo verebiliyormuşum ve bu beni mutlu ediyormuş. Listeleri o kadar güzel ki sevdiğim ne varsa ona göre hazırlıyor. Her hafta tatlı olur listemde İskender olur mantı olur. İlk kez böyle yiyerek kilo verildiğini gördüm. Hiç bir şeyde gözüm kalmıyor. En güzel kısmı bana nasıl beslenmem gerektiğini öğretti. Kilo almış olarak gittiğim seanslarda oldu ve beni çok güzel motive etti devam etmeye teşvik etti. Kendisinden de güleryüzünden de tatlı sohbetinden de çok memnunum. İyiki bu süreçte yoluma onla devam ediyorum. Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum iyiki varsınız
ns...d
68 kilo ile başladım.yağ oranım yüksekti verdiğim altı kilonun 5.5 kilosu yağdan gitti. Çok Güler yüzlü ve ilgili bir danışman
fa....
Songul hanımla tanışmam hayatımda aldığım ciddi kilo verme kararıyla oldu birlikte 6 ay 30 kilo oldu hersey harikaydı hiçbir zaman kısıtlayıcı degil dengeli besinin ne olduğunu öğrenmeme sebep oldu .hem enerjisi ,hem donanımı, hem bilgisi hepsi biraraya gelince harika sonuçlar çıkıyor. İyi ki varsın sevgili diyetisyenim.
Songül Bişgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Songül Bişgin, Diyetisyen. Size Songül Bişgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Songül Bişgin adresi nerede?Songül Bişgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Songül Bişgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Songül Bişgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Songül Bişgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Songül Bişgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Songül Bişgin hangi dilleri konuşuyor?Songül Bişgin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Songül Bişgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Songül Bişgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Songül Bişgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Songül Bişgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Songül Bişgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Songül Bişgin hangi sigortaları kabul ediyor?Songül Bişgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler