Songül Çati Muayenehanesi
19 MAYIS MAHALLESİ HALASKARGAZİ CADDESİ,ÇİFTKURT APARTAMANI:226 KAT:1 DAİRE:1, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Psikiyatri Randevusu

Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme +11 daha fazla

Beck Depresyon Ölçeği

Bipolar Bozukluk Tedavisi

Psikiyatri Randevusu

19 MAYIS MAHALLESİ HALASKARGAZİ CADDESİ,ÇİFTKURT APARTAMANI:226 KAT:1 DAİRE:1, İstanbul

Songül Çati Muayenehanesi

2004-2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimi, ardından 2012-2017 yılları arasında Dicle Üniversitesi'nde psikiyatri alanında uzmanlık eğitimi gördüm. Devlet Hizmet Yükümlülüğümü 2017-2019 yılları arasında Şanlıurfa Viranşehir Devlet Hastanesi'nde yerine getirdim. 2019 yılında Şanlıurfa Viranşehir Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sorumlu hekim olarak çalıştım. Bu süreçte şizofreni ve bipolar bozukluk tanılı hastalara yönelik tedavi ve sosyal rehabilitasyon alanında çalışmalar yürüttüm. 2020 yılında Silivri Devlet Hastanesi'nde görev yaptım. 2021 Temmuz ayında Silivri Devlet Hastanesi'ndeki kamu görevimden kendi isteğimle ayrıldım. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi aldım. Psikodinamik Psikoterapi Eğitimini aldım. Aile ve Çift Terapisi (İlişki Terapisi) 1.düzey ve 2.düzey eğitimlerimi tamamladım. EMDR( Eye Movement Desensitization and Reprocessing) Terapisi eğitimini aldım. Cinsellik ve Cinsel İşlev Bozuklukları temel eğitimini( CETAD) aldım. Mesleki çalışmalarımı Şişli'de bulunan muayenehanemde sürdürmekteyim.

C
Konum: Songül Çati Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Doktoruma dikkat eksikliği ve depresyon şikayetleriyle başvurdum. Terapi ve ilaç ile kısa sürede beni toparladı. Samimi doğal,mütevazi biri. Erişkin Dehb tanısıyla takiplerim devam ediyor. Dikkat eksikliği konusunda deneyimi ve aktardığı bilgiler hayatımı çok kolaylaştırdı. Tedaviyle işlerime akademik çalışmalarıma daha odaklanabiliyorum. Kibar ve iletişim becerileri iyi bir hekim.

Konum: Songül Çati Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

1 senenin sonunda anksiyeteyle mücadele edebilmeyi öğrendim ve yeniden yaşamaya başlamış gibi hissediyorum

K
Konum: Songül Çati Muayenehanesi Normal Randevu

Mutsuzluk, zevk almama depresif şikayetler için tedavi düzenledi.ayrintili bilgilendirme yaptı . ilgili işinde yetkin Bir hekim.

Konum: Songül Çati Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Songül Hanım ile yıllarca baş edemediğim anksiyete problemlerimi çözdüm. İşini çok iyi bilen çok iyi bir hekim. Yaklaşımı, yönlendirmeleri ve uyguladığı tedavilerle tekrar hayata karıştım.

Konum: Songül Çati Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Anksiyete/Panik Atak şikayeti ile gittim sorunumu detaylıca dinleyip yönlendirme yaptı.İlgili ve iyi biri, probleminizi anlatırken kendinizi rahat hissediyorsunuz,tedavim devam ediyor memnun kaldım.

P
Konum: Songül Çati Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bugün uzun bir tedavinin sonuna geldik. Bana sorunlarımla başaçıkabilme becerisi kattığınız ve hayattan yeniden keyif almamı sağladığınız için size minnetarım Songül hocam.

Konum: Songül Çati Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Bircok konuda sikintilar yasiyor iken, en rahatsiz edici olan kaygi problemleri icin kendisi ile "uzaktan" gorusmelere basladik. Kendisi oldukca ilgili ve surecleri yakindan takip ediyor. Kaygi konusunda cok daha iyiyim su an ve artik diger problemlerin uzerine egilmeye basladik. Kendisinin profesyonel yaklasimlari guven veriyor bu nedenle oldukca memnunum.

Konum: Songül Çati Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Anksiyete yüzünden sosyal hayatım durma noktasına gelmişti Songül hanım ile randevulara başladıktan sonra bu kaygı ile başa çıkmayı öğrendim yapılan terapilerle kaygı seviyem azaldı hayatıma devam etmeme yardımcı oldu. Yaklaşımı, ilgisi çok iyi. Kaygı, endişe, panikle başa çıkmama yardımcı oldu.

Konum: Songül Çati Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Songül Hanım'a yeme bozukluğum konusunda yardım almak için başvurmuştum. Bir yılı aşkın süredir kendisiyle seanslara devam ediyorum ve oldukça memnunum. Bana sadece yeme bozukluğumla ilgili değil, akademik stres ve kaygılarım gibi başka birçok alanda da yardımcı oldu. İlgili, özenli ve işinin ehli bir psikiyatrist arayan herkese öneririm.

Ş
Konum: Songül Çati Muayenehanesi Psikiyatrik İlaç Tedavisi

Ölüm korkusu, endişe hali, uykusuzluk ve odaklanamama şikayetleri ile başvurdum. Yapılan tedavi ile şikâyetlerim azaldı.