Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Muratlı Caddesi No:47/2, Tekirdağ
Songül Kıyak Muayenehanesi
öz...n
öncelikle songul hanım bugune kadar tanıdıgım EN MUKEMMEL doktorlardan biri guler yuzlu ılgılı bır hanım 1 sene once yasam hastanesınde dogum yaptım ve kendısınden cok memnun kaldım bebegım yakında 2 yasında olucak ALLAH kısmet ederse baska bı bebegım daha olursa kesınlıkle secıcegım tek doktor yıne kendısıdır songul hanıma ıs hayatında basarılar dılıyor tekrar cokkk tesekkur edıyorum herkeze tavsiye edıyorum bır kere mutlaka tanıyın kendısını..
Songül Kıyak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Songül Kıyak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Songül Kıyak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Songül Kıyak adresi nerede?Songül Kıyak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muratlı Caddesi No:47/2 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Songül Kıyak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Songül Kıyak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Songül Kıyak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Songül Kıyak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Songül Kıyak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Songül Kıyak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Songül Kıyak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları