Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
e....m
Vücudumdaki döküntüleri ve kızarıkları göstermek için randevu aldım asla muane etmedi kafasını gömüp ilaçlar yazdı hastalığımın ne olduğu bulaşıcı olup olmadığını sorduğumda ise sert bir üslupla ilaç kullan geçer diyip beni gönderdi
İğnemi vurdurmak için gittiğim yerde başka hekimlerin uyarıları sonucu tansiyon hastalarının kullanmaması gereken bir iğne olduğu söylendi. Hakkımı asla helal etmiyorum dediğim gibi asla asla önermiyorum
z.....
Kesinlikle tavsiye etmem asla ilgilenmiyor saçlarım için gitmiştim saçlarıma hiç bakılmadan bi muane bile edilmeden bişeyler karalayip verdi ve hiç bir faydasını da görmedim
z.....
Yüzüm kıpkırmızı sivilce ve sivilce izleri var nedenini belirtmeden hiçbir şey demeden sadece ilaç yazdı doğru düzgün bakmadı bile sorduğum bütün sorular geçti hiçbir şey demeden ve verdiği ilacında bir etkisini göremedim kesinlikle tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Songül Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Songül Sağlam, Dermatoloji.
Songül Sağlam adresi nerede?Songül Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Songül Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Songül Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Songül Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Songül Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Songül Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Songül Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Songül Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.