Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
he...i
Tepecik hastanseinde poliklinikde muaynesinde hastaya ilgisinde dinlemesinden çok memnun kaldım allah ondan razı olsun . Fakat 182 den ve online işlemlerden randevu alamıyorum dr bilgileri girilmemiş ve hala ekim ayı çalışma planı girilmediğimden dr a ulaşamıyorum dr bey gögüs filmi istedi 1 ay oldu daha sonucu gösteremedim lütfen dr beyim bilgilerini bilgisayara kaydedebilirlermi lütfen
Soysal Turhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Soysal Turhan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Soysal Turhan adresi nerede?Soysal Turhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Soysal Turhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Soysal Turhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Soysal Turhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Soysal Turhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Soysal Turhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Soysal Turhan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Soysal Turhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları