Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterHizmetler
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Dentales Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Dentales Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
r.....
kanal tedavi ve kaplama yaptırdım memnun kalmadım
ay...n
Sözmen,işindeki kalitesiyle ve kendini öne çıkaran mesleki başarısıyla her zaman daha iyi sözlere layık olup,bana yaptığı ön diş estetiği ve şuan tedavisi süren işlemlerimde sağlıklı ve iyi ilerliyoruz.Sözmen’e başarılar diliyorum.Teşekkürler Menemencioğlu:))))))
Üst çenemde 2 implant diş yaptırdım, bir dişime kemik grefti uygulandı. Sözmen Bey'e çok teşekkür ediyorum tekrar, gerçekten eli çok hafif bir hekim, tüm tedavi sürecini minimum ağrı ile tamamladım. Ayrıca tedavi süreci boyunca aşamalar ile ilgili açıklayıcı yaklaşımları sizi rahatlatır nitelikte. Korkarak başladığım tedavimi dün gülümseyerek tamamladım.
ay...n
Kendisi buraya yazmakla bitmeyecek kadar güzel sözleri hakeden mükemmel bir hekimdir.Sözmen bey’e ilk gülüş tasarımı için gittim.Efsane gülüşe sahip oldum.İlave olarak 2.kez kırılan dişim için gittiğimde,kısa bir sürede muhteşem bir diş yaptı, kırılan dişimin doğallığında renk ve ölçü kısmı tam isabet.Gülmeyi Sözmen bey’e borçluyum.Teşekkürler Menemencioğlu:)
a....l
Sözmen beyin sayesinde kızım çok mutlu rahat gülebiliyor.Gamzenur un dişlerinin çok sorunlu olmasına rağmen hiç bir dişi cekilmeden yerine getirilerek inci gibi dişlerimiz oldu.Guler yüzünüzden ilgi ve alakanizdan çok memnunuz emeğinize yüreğinize saglik 2020 yılının size sağlık mutlu başarı getirmesini diliyorum
yu....
Sözmen beyin, hijyenik ortamını gidip görmeniz gerekiyor.Oraya gittiğinizde emin ellerde olduğunuzu anlayacaksınız.Tek kelimeyle mükemmel biri.Kendisine bir tanıdığım vasıtasıyla gelmiştim.Daha önce yapılan dişlerimden çok sıkıntı yaşadım.Oktay Bey ile implant tedavisine başladık.Kendisi çok titiz,hijyenik, misafirperver ve gerçekten işinin ehli birisi.
ca....
sözmen bey işini çok iyi yapan,işine aşık biri.İşini sabırla yapıyor. Kendimi güvende hissediyorum.Hiç korkmuyorum.Benim bir önceki kaplamalarım ağrı yapıyordu. onları çıkartıp yeniden temizledi ve yeniden kaplama yaptırdım.Dişim çok kötüydü,kanal tedavisi de yapıldı.Sabırlı, hiç incitmeden, kibarca yapıyor.Hiç acı verici davranmıyor.Ne gerekiyorsa itinayla yapmaya çalışıyor.Herkesin güvenle gidebileceği bir doktor kendisi.Ben de hep oradayım.
se...a
Dolgu mu yaptırdım ve çok memnun kaldım eli çok hafif çok Güler yüzlü bir beyfendi herkese tavsiye ederim.
oz....
Dişimin kırılması ve şiddetli ağrılarla gitmiştim Sozmen Beyin yanına. Gecen hafta gerceklesen gorusmemizde yapacagi islemleri cok guzel anlatti ve beni ikna etti. Nekadar dogru bir karar verdigimi bugun anladim. Cok tesekkur ediyorum kendisine. Eğer benim gibi diş hekimi fobiniz varsa hayatınızı daha fazla kabusa cevirmeyin Sozmen Beyi ziyaret edin.
ha...a
Sözmen beye 20 lik diş için gitmiştim sorunsuz çekti. İlgili güler yüzlü bir doktor. Çok memnun kaldım. Diş çok önemli ihmal etmeyin.
Sözmen Menemencioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sözmen Menemencioğlu, Diş Hekimi. Size Sözmen Menemencioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Hassas Bağlantılı Protezler, Overdenture Protezler, Tam Diş Protezi, Köprü Uygulaması, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Dental Anestezi, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Sözmen Menemencioğlu adresi nerede?Sözmen Menemencioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad. Uğurlu Apt. K.3. D.6 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sözmen Menemencioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sözmen Menemencioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sözmen Menemencioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sözmen Menemencioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sözmen Menemencioğlu hangi dilleri konuşuyor?Sözmen Menemencioğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Sözmen Menemencioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sözmen Menemencioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sözmen Menemencioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sözmen Menemencioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Sözmen Menemencioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri