Normal randevu
Madde Bağımlılığı
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Psikodinamik Psikoterapi
m....g
Daha önce alkol bağımlılığı nedeniyle birkaç doktora gitmiştim ilk defa Suat beyin verdiği ilaçlar ve aşıyla tamamen isteğim geçti ve birakabildim
a ...v
ailem bulmuştu . gittim kokain tedavisi için . yatış yapalım iğne yapalım dedi. pek umudum yoktu ama 15-20 gün sonra kendimi buldum .eski ben ben değilmiş. normalde yorum yazan biri değilim ama bu hoca için yazmak istedim
k ...ö
3-4 yıldır kendisiyle görüşüyorum. çok memnunum. hiç yapamam başaramam sanıyordum .tedaviye başladıktan sonra kendimi buldum eski kendime döndüm .Kendisine ,anlayışına, aşıya, ilaçlara , sürece minnettarım .
v.....
Eroin bağımlısı olarak başvurdum. Şuan çok iyiyim kendisine minnettarım. Uyguladığı tedavi benimde uyum sağladığım sürece cevap veriyor
b ...s
Hala danışanıyım kendisinin.İyi ki gitmişim kendisine. Gerçekten ince, naif ve alanında iyi bir danışman olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kendisiyle karşılaştığım için çok mutluyum.Sonucumuzun iyi olup olmadığı kararını verir ama ben eskiye nazaran daha iyi hissediyorum kendimi.Gerçekten memnunum.Kendisi çok güzel nokta atışı yaparak birşeyler söyleyip insanı etkileyen, düşündüren ve kendisiyle bırakan birisi. Gerçekten iyi bir danışman.Kesinlikle herkese tavsiye ederim kendisini.
y ...ç
Kardeşimin, 3 yıllık "Kokain ve Taş" kullanımı nedeniyle tanımış olduğumuz Suat Bey' e bir teşekkür yazısıdır.
Suat Bey'in bu kadar ilgili ve alakalı olacağını tahmin edemezdik. Sürece bu kadar hakim olması çok güven veriyordu, ve ilk andan son ana kadar doğru kişi olduğuna şüphemiz kalmadı. Bu yapılan 3 aylık AŞI (iğne) sanırım son yılların mucize ilacı olabilir. Eroine çipi biliyorduk ama Kokain e de aşı olması harika bir gelişme ...
ba...n
Hastanenizde ki ilginiz sonrasında kontrollerinize teşekkür ederiz Suat Bey, Bu Aşı tedavisinden çok memnunuz. 11 Ay oldu ve dediğiniz gibi ilerliyor her şey ve eşim şu an işe tekrar başladı. Emeği olan başta Dr. Suat olmak üzere herkese minnettarım.. çok teşekkür ederim çok
ır...a
Eroin kullanıyordum ve bunun sorun olmadığını düşünmüştüm .ailemle sorunlar yaşayana kadar.Suat bey gayet ilgiliydi ve açıklayıcıydı.bana boş umutlar vermedi biraz zamana ihtiyaç duyduğumu söyledi.gereçektende öyle oldu . çok memnun kaldım.8 aydır temizim hiç kullanmadım.çok teşekkür ederim
ka...t
crack için gittim.aşıdan bahsetti ne için kullanıldığınından filan.ilk başlarda çekimserdim ama memnun kaldım gerçekten .tedavi hakkında çokça bilgi verdi içimi rahatlattı.ve en önemlisi gizlilik garantisi var.
ay...s
İyiki Tedaviye başlamışım gülmeyi unutmuştum şimdi mutluyum ve gülmeyi özlemişim en önemlisi bu hayatta olmam gerektinin farkına vardım. Bunları doktoruma borçluyum yardımıyla ben başardım şimdi ailem ve ben çok mutluyuz.
Suat Ekinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suat Ekinci, Psikiyatri. Size Suat Ekinci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Normal randevu, Madde Bağımlılığı, Bağımlılık Tedavisi.
Suat Ekinci adresi nerede?Suat Ekinci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Cad. No:127/6 Konak Apt. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suat Ekinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suat Ekinci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suat Ekinci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suat Ekinci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Suat Ekinci hangi dilleri konuşuyor?Suat Ekinci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Suat Ekinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suat Ekinci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Suat Ekinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Suat Ekinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler