Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1989 yılında mezun olmuştur.
Kadın Hastalıkları ve Doğum alanındaki uzmanlık eğitimini ise Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1989-1994 yılları arasında tamamlamıştır.
Mersin’in İçel ilçesi Gülnar Sütlüce Sağlık Ocağı’nda pratisyen hekim olarak Meslek hayatına başlayan, Op. Dr. Gencer, uzmanlık eğitimi sonrası mecburi hizmetini 1997-1998 yılları arasında Erzurum Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi’nde yaptı.
2001-2011 yılları arasında Denizli Acıpayam Devlet Hastanesi’nde çalıştı.
2011 yılından beri Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nde hastalarına hizmet vermektedir.
Op. Dr. Suat Gencer evli ve 2 çocuk babasıdır.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Üreme
Ürojinekolojik Ameliyatlar
ha...e
Muhteşem bir hekim aylardır kasık bölgemde ağrım vardı Allah razı olsun Suat hocam sayesinde ağrım kalmadı herkese tavsiye ederim
mü...
Suat Gencer dalında oldukça başarılı bir doktor. Suat Gencer. anlayışlı, güvenilir ve başarılı bir doktordur.
Her gittiğimde çok ilgilendi. Gece gündüz demeden acil durumlarda gelir, telefonlarima ve mesajlarıma cevap verdi. Hiç sıkılmadan sorularıma cevap verdi. Doğumumdan tut, her hastalığımda başarıyla sonuç aldım.
Hakkı ödenmez. Minnet borçluyum kendisine. Herkese tavsiye ediyorum. Hiç tereddütsüz gözü kapalı gidilecek, güvenilir bir doktor
Suat Gencer.
g....s
Gerçekten harika bir doktor kontrol sürecinden doğuma kadar ilgisini alakasını hiç eksik etmedi gayet güler yüzlü ve başarılı bir doktor hersey icin minnettarım
gü...
İlk hamileliğimde kalp sesi duyulmadı. Kürtaj dediler. Kürtaj için tesadüfen buldum Dr. Suat Gencer'i. Şu an tekrar hamileyim 8 aylık. Başından beri Suat Bey'in hastasıyım. Doğumu da Allahın izniyle Suat Bey gerçekleştirecek. Tereddütsüz tavsiye ederim. Allah işini gücünü rast getirsin. Saygılar...
a....s
Kasık ağrısı ve adet düzensizlikleri şikayetiyle gittiğim randevudan beni önce enfeksiyonun var diyerek gönderdi. ilaçların tamamını kullanıp bitirince ağrılarım geçmedi diye tekrar yanına gittim randevuda kasık ağrılarımdan ötürü yaşadığım ağrıdan dolayı resmen acıdan ağladım ve bana psikolojik başka sorunların mı var bir şey görmüyorum anlamadım diyerek idrar ve kan testlerim yapılmadan idrar yolu enfeksiyonudur dedi ve gönderdi. 1 hafta sonra hala ağrılarım geçmediği için üniversite hastanesinden randevu aldım ve kistlerim olduğunu çok büyüdüklerini yumurtalıklarımda dönme yaşadığını öğrendim. Tabi ki üniversite hastanesinde kan ve idrar tahlillerim yapıldı . Şuan tedavi sürecindeyim ama 1 aydır ağrıdan sürünüyorum kistlerimi daha önce farkedebilseydik tedavi şansım olabilirdi ve bu kadar ağrı çekmezdim belki
f....n
Bir yıldan fazladir Suat beyin hastasıyım Çok kısa bir süre önce kendisi sezeryan doğumumu gerçekleştirdi o kadar memnunum ki kendisinden Allah binlerce defa razı olsun işini gücünü rast getirsin Herkese tereddütsüz tavsiye ederim.. Muhteşem bir dr
k.....
Harika bir doktor 2 dogumumu da sezeryan kendisinde oldum. .ne acı ne ağrı. .2.gün kendi işimi kendim yaptım. .eline sağlık doktorum iyiki varsınız
ba....
Merhaba, Suat Bey 2 oğlumun da doğumunda bizimleydi hatta Cerrah hastanesinde yaptığı ilk doğumlardan biridir Mete'nin doğumu kendisi Denizli Bölgesinin en iyi doktorlarındandır. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Saygılarımla
hs...3
Hamileyim kontrol için geldim ve bebeğimi gördüm Suat bey o kadar güler yüzlü ki artık her kontrolumu ve doğuma kadar hatta doğuma bile Suat beyi yaptırmayı düşünüyorum
ce...u
Suat bey harika bir doktor bizim aile doktorumuz hatta arkadaşlarımızı da öneriyoruz .saygılı ilgili ben kardeşim kuzenim arkadaşım hamileliğimiz boyunca hep ona gittik doğumlarımızı da tabiki suat bey yaptı.hatta ben doğumda o kadar heyecanlıydım ki suat bey geldi o motivasyonuyla konuşması rahatlığıyla o kadar rahatladımki işte dedim emin ellerdeyim ve şuan kızım 3 buçuk yaşında başka doktor tanımam ,,,,
Suat Gencer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suat Gencer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Suat Gencer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Jinekolojik Cerrahi, Doppler Ultrason, Abdominal Ultrasonografi, 4 Boyutlu Ultrason, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, Prenatal Ultrason, Rahim Ağzı Kanseri Tarama.
Suat Gencer adresi nerede?Suat Gencer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suat Gencer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suat Gencer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suat Gencer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suat Gencer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Suat Gencer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suat Gencer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Suat Gencer hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Suat Gencer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Suat Gencer hangi sigortaları kabul ediyor?Suat Gencer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları