20'lik Diş Çekimi
Yenimahalle
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İlköğretim- Almanya
Ortaokul ve Lise- Ankara Anadolu Lisesi
1998 Hacettepe Diş Hekimliği Fakültesi nden mezun oldu.
1998-2004 arası Karabük’te muayenehanesinde çalıştı.
2004-2010- İstanbul 29 Mayıs Hastanesinde çalıştı.
2010-2013- Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı’nda çalıştı.
2013-2015 Özel Kaş Tıp Merkezi’nde çalıştı.
2015- ….. Halen DentOstim Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışmaktadır.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.
du...n
suat gökçebay diş hekiminden çok memnun kaldım. diş çektirmekten çok korkmama rağmen ,beni sakinleştirdi.özenle ve canımı acıtmadan çekti. komplikasyonlu dişimi çekerken hiç zorlanmadı sonuç çok iyi oldu. çok teşekkür ediyorum. Herkese Suat beyle tanışmasını tavsiye ediyorum. işinde çok başarılı bir doktor.
Suat Gökçebay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suat Gökçebay, Diş Hekimi. Size Suat Gökçebay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Suat Gökçebay adresi nerede?Suat Gökçebay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suat Gökçebay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suat Gökçebay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suat Gökçebay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suat Gökçebay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Suat Gökçebay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suat Gökçebay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suat Gökçebay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suat Gökçebay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Suat Gökçebay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.