“Coping with Stress and Psychological Resilience of Individuals with Different Sexual Orientations” (Farklı Cinsel Yönelime Sahip Bireylerin Stresle Başa Çıkma ve Psikolojik Dayanıklılık) konu başlıklı projeyi sunmuştur.
Lisans ve Yüksek Lisans eğitimi boyunca Eğitim Kurumlarında (kolej, etüt merkezi ve özel güvenlik şirketleri), Rehberlik Araştırma Merkezinde ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde stajlarını tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından çeşitli eğitim kurumlarında ve kademelerinde çalışmıştır. Birbirinden farklı eğitim kurumlarında çalışmalarını ve projelerini yürütmüştür. Çalışma hayatına bir süre özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde devam etmiştir. Farklı özelliklere sahip çocuklar ve ergenlerle çalışma imkanı bulması (üstün/özel yetenekli, işitme engelli, otistik, hiperaktivite, fobi-kaygı bozukluğu, davranış bozukluklarına sahip) onları anlayabilmesi ve uygun terapötik yaklaşımlar geliştirebilmesi adına oldukça yardımcı olmuştur. Bu süreçte özel gereksinime sahip çocukların ailelerine de birebir terapi yapma fırsatı bulmuştur. Psikolojik Danışmanlık Merkezlerinde çocuk-ergen ve yetişkin danışanlarda terapiler yapıp çözüme kavuşması konusunda hizmet vermiştir.
Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünün ardından Psikodinamik Psikoterapi eğitimini almış ve süpervizyon aşamalarını başarılı bir şekilde bitirmiştir. Uzmanlığını Psikodinamik Psikoterapi ekolü ile sürdürmektedir. Bu alanda süpervizyon eğitimlerine devam etmektedir.
Uyguladığı Testler
* Gessel Gelişim Testi
* Good Enough İnsan Çiz Testi
* Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi
* Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
* Benton Görsel Bellek Testi
* Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
* Porteus Labirent Testi
* Bender-Gestalt Görsel Motor Algılama Testi
* Frankfurter Dikkat Testi
* D2 Dikkat Testi
* Cattel 2A Zeka Testi
* Moxxo Dikkat Testi
* Denver Gelişim Testi
* Wisc-r Zeka Testi
Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy Suadiye İstanbul, İstanbul
Psikohome Danışmanlık Merkezi 2. Şube Bakırköy
19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi Özpolat Sitesi Kamelya Blok No 14 Kat 1 Daire 4, İstanbul
Aile Rehberliği
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Sağlamlık Programı
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
c....i
Yoğun kaygı bozukluğu için tavsiye üzerine gittim. 12 seans oldu. Her seferinde iyiye giden bir süreçteyim. Çok memnunum kendisinden. Suat Bey çok ilgili bir uzman. Objektif bir dinleyici, az konuşan ve danışanını çok iyi dinleyen birisi. Nokta atışı yapıp problemleri çözüyor. Psiko eğitimde çok başarılı.
f....d
Anksiyete ve kaygı bozukluğu için başvurdum. Ayrıca aile için sıkıntılarımda vardı. 5 ay gittim. Sürecim bitti ama devam edebilirim. Aşırı memnunum kendisinden. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlgili ve alakalı bir uzman. Seanslara ılımlı ve sıcak yaklaşıyor. Kendimi seanslar sayesinde iyi hissediyorum. Her anlamda beni destekledi ve rahatlattı. Puanlama olarak da en yükseğini veriyorum.
e....c
Ailesel sebeplerden dolayı başvurdum. 7 aydır gidiyorum. Çok güzel sonuçlar alıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum. Bende ve hayatımda olumlu yönde değişiklikler var. Bir iki uzman denedim, kendisinin bakış açısı ve yaklaşımı bana daha çok güven veriyor. Kendimi rahat bir şekilde açabildim. Teknikleri çok farklı ve iyi. Çok memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ediyorum. Tavsiyem ile gidenler var.
g....y
Sınav kaygısı için gittim. 8 ay seanslara katıldım. Seanslar bana iyi geldi. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Süreci sonlandırdım. Destekleyici ve yardımsever bir uzman. Memnun kaldım kendisinden.
b....g
Kaygı bozukluğu ve depresyon için başvurdum. 1.5 yıl gittim. Olumlu ve güzel sonuçlar aldım. Ağır depresyon geçiriyordum. Sayesinde bu durumdan çıktım. Artık kendimi daha iyi hissediyorum. Çok memnunum kendisinden, sürecim bitti. Herkese tavsiye ederim.
s....e
Çok memnunum kendisinden. Çok ilgili bir psikolog. Kişisel problemlerimden dolayı destek almak amacıyla başvurdum. Bu noktada bana çok faydalı. 8 seans aldım, sürecim bitti. Tekrar bir şey olsa kendisini tercih ederim.
e....y
Annemin ölümünden sonra depresyona girdim. Yaşama sevincimi kaybettim. Agresif bir birey oldum. Destek almak amacıyla başvurdum. 4 aydır gittim. Kısa bir ara verdim. Seansların faydasını gördüm, son zamanlarda iyileştiğimi hissettim. Suat Bey için tüm görüşlerim olumlu, iyi bir uzman.
f....k
Suat Bey yeterli bir uzman. İlgili ve alakalı birisi. Panik atak problemi için başvurdum. İnternetten araştırıp tercih ettim. 8-9 seanstır gidiyorum. Seanslar sayesinde kendimi iyi hissediyorum. Panik atağı çözdük, farklı sorunlar için çalışıyoruz. Memnunum kendisinden. Sürecim devam ediyor.
e....k
Suat beyle yaklaşık 10 aydır terapi yapmaktayız. Suat bey seansların hiçbirine geç kalmayan, danışanını ilgiyle dinleyen ve anlamaya çalışan, problemlerle ilgili detaylı açıklamalar yapan, danışanını yargılamadan dinleyen ve yeri geldiğinde yüzleşemedigim gerçeklerle yüzleşmemi sağlayan işinde başarılı bir klinik psikolog. Gercekten şu 10 ayda kendimdeki değisimlerin farkindayım ve kendisinin bunda emeği büyük. Yeniden kendimi keşfetmeme ve iyi hissetmeme yardımcı olduğu için mutluyum.
r.....
Ağlama ataklarım vardı psikolojik destek görmüştüm ve iyileşmiştim bir yıl sonra tekrar etti o dönemde eski halime döneceğimden çok korktum ve bir tanıdığımın referansı ile Suat bey ile görüşmeye başladık sanırım 14 seans devam ettik gayet memnun kaldım psikolojik olarak hayatıma uygulayabileceğim birçok şey öğrendim yurtta kaldığım için seansı gerçekleştirebilecek ortam sağlayamıyordum o yüzden ne kadar tam olarak iyileşmediğimi bilsem de bırakmak durumunda kaldım Suat beyin güler yüzü ve sizi asla yargılamayacağını bilmek seansları çok kolaylaştırıyor
Suat Keçeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suat Keçeci, Psikoloji. Size Suat Keçeci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Suat Keçeci adresi nerede?Suat Keçeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy Suadiye İstanbul İstanbul
- Zuhuratbaba Mah Şükranciftligi Sokak Esin Apartmanı No:49 Daire:3 İstanbul
- 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi Özpolat Sitesi Kamelya Blok No 14 Kat 1 Daire 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suat Keçeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Suat Keçeci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Suat Keçeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suat Keçeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Suat Keçeci hangi dilleri konuşuyor?Suat Keçeci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Suat Keçeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suat Keçeci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Suat Keçeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Suat Keçeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Suat Keçeci hangi sigortaları kabul ediyor?Suat Keçeci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu