Cinsel Terapi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Çocuk Hasta Psikiyatrik Muayenesi
k.....
Çok zor bir dönemde gittim kendisine çözüm odaklı yaklaşımı ve 1.5 yil ilac tedavi sürecinden sonra normal hayatıma devam ediyorum çok memnun kaldım teşekkür ederim hocam çözüm odaklı yaklasiminiz ve güler yüzünüz için. Başarılarınız daim olsun.
Ben bir suredir depresyon tedavisi goruyorum, Suat Bey in onerdigi ilaç ve terapi seanslarından çok fayda gordum. Kendisi alanında oldukça tecrubeli ve iyi bir uzman.
s ...y
İlaç yazdırmak ve Nöroloji EEG sonucunu göstermek için görüşmeye gittim. Güzel bir seanstı. Teşekkürler
Hocam çok ilgili, yardımsever ve çözüm odaklı. İlk seansımdı beni pozitif bir tutumla dinledi, ilgilendi, hastalığımın teşhisini koydu ve ilaçlarımı yazdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum
ru...n
Eşimle boşanma aşamasına geldiğimiz sırada karşımıza çıkan ve bizi boşanmaktan kurtaran doktordur. Kayseri de bulup bulabileceğiniz en iyi çift terapisti diyebilirim. Onun sayesinde eşime yeniden aşık oldum. Tartışmayı bırakın iki aydır birbirimize sesimizi bile yukseltmedik. İyi ki bulmuşuz
l....
Yaklaşık 3 ay önce Depresyon tedavisi için gittiğim doktor bey randevuya geç kaldı.benımle konusma üslubunu beğenmedim.bır dahaki sefere daha sakin ve profesyonel davranmasını temennı ederım
al...
2016 da panik atak sebebiyle başvurdum. Fitnes tavsiyesi , hastalığın üzerine gitmem gerektiği ve ilaç kullanmam gerektiği şekliyle 1 yıl içinde tedavi oldum kurtuldum. 2020 de panik atağım nüks etti. Şimdi yeniden başladık görüşmelere. Hastalığı önce Allah’ın izni sonra hocamın yönlendirmesi ile yeneceğime inancım güçlü. Kendisi hem doktor hem ağabey
tu...3
Suat bey sağolsun zor sürecimde yardımcı oldu tedavisi etkili oldu empatiye dayalı anlayışı konuşmalar sırasında daha rahat etmenizi sağlıyor teşekkür ederim
se...6
Farmakoloji bilgisine daha hakim bence.kullandigim ilaclarin cinsiyet ve profilime uymadigini belirtti.verdigi ilaçları tolere eder kullanır ve durumum da gelisme olursa tekrar durumumu paylaşırım. Ilk izlenimim olumluydu
ja...8
Muhteşemdi.butun sorunlarimi ben anlatmadan tahmin etti gerçekten uzman.duzenli olarak gitmeyi ve hastaligimin tedavisini bulmayı amaç ediyorum
Suat Sabri Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suat Sabri Aslan, Psikiyatri. Size Suat Sabri Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Kaygı Bozuklukları, Fototerapi, Cinsel Terapi, Psikoterapi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi.
Suat Sabri Aslan adresi nerede?Suat Sabri Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Millet Cad. Efe Plaza No:202 Kat:2 Cumhuriyet Mah. Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suat Sabri Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suat Sabri Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Suat Sabri Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Suat Sabri Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Suat Sabri Aslan hangi dilleri konuşuyor?Suat Sabri Aslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Suat Sabri Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suat Sabri Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Suat Sabri Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Suat Sabri Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler