gü...
Suat hocayla 17 yıl önce tanışma fırsatım oldu. Hayatımın dönüm noktasıydı ogörüşme...defalarca rahatsızlandı yanlış tedaviler sonucu yıllarım geçmiş ve ben beynimde oluşan tümörün bana yaşattığı ataklarla acillere gidiyor sakinleştirici yapıpgönderiyorlar ve benim panik atak olduğum ve sinir krizi geçirdiğim sanılarak psikiyatriste yönlendirildiğim günlerden birindeydi Suat hocayla tanışmam. İçeri girer girmez benim durumumu hissetmiş gibi sorduğu sorular ve ardından daha hiçbir tahlil yapılmadan bana koyduğu teşhis hiç kulaklarımdan gitmiyor Diğer doktor arkadaşlarını arayıp akromegali hastası olduğunu düşündüğüm bir hastam var gelebilir isiniz? Evet Akromegali olduğum yapılan tetkikler sonucuortaya çıktı ve ben acilen beyin ameliyatı yapılarak tedavim başlamış oldum. Evet tümör den kurtulamadım çünkü hipofizden geçen önemli bir damara yapışıktı tümörüm maalesefki geç kalındığı için ama Suat hoca olmasaydı belki gözümüde kaybedecektim.Suat hoca gibi kendi alanı dışında olan diğer hastalıklar hakkında bilgi sahibi donanımlı doktorlara her zaman ihtiyacımız var. Suat hocamı senelerdir göremiyorum ama yüreğimin bir köşesinde hep dualarımda... İyiki varsınız hocam saygılar...
Suat Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Suat Yiğit, Psikiyatri.
Suat Yiğit adresi nerede?Suat Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Piri Reis Mah 142 Sok No 100 D1 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Suat Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Suat Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Suat Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Suat Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Suat Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Suat Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Suat Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.