Lise eğitimini Çeşme Anadolu Lisesinde tamamlamış, ardından Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanmıştır. Üniversite hayatı boyunca sosyal ve eğitim faaliyetlerinde liderlik yapmıştır. Diş hekimleri odasına bağlı olarak diş hekimliği öğrenci kolunun kurulmasında başrol oynamış ve diş hekimliği öğrenci kolunun başkanlığı görevini 2 yıl boyunca üstlenmiştir.
Ege üniversitesinden mezun olduktan sonra bir süre özel klinikte diş hekimi olarak görev yaptıktan sonra bir süre de Sağlık Bakanlığı kamu hastanelerinde görev almıştır.
2016 yılında diş hekimliğinde uzmanlık sınavını dereceyle kazanmış ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Ortodonti alanında uzmanlık eğitimine başlamıştır. Uzmanlık eğitimi boyunca bir çok yerli yabancı akademik dergilerde akademik çalışmalar yayınlamıştır. Avrupa Ortodonti Derneği bünyesinde 2017 yılında Edinburgh'ta, Amerikan Ortodonti Derneği bünyesinde Atlanta'da bilimsel sunum gerçekleştirmiştir.
Avrupa Ortodonti Derneği, Amerika Ortodonti Derneği ve Türkiye Ortodonti Derneğinin aktif üyesidir.
Ortodonti Randevusu
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Teos Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Teos Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Teos Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ö....p
Oğlumun diş çekimini sorunsuz ve tek seferde çekebilen süper abisi , kızımın da damak yapısı sorunu kısa sürede çözen ve tel takılması için sabırsızlıkla bekleyen kızım aşırı memnunlar . Tedavi süresince en kolay gittiğimiz diş hekim abisi.Elinin hafifliği , işini severek ve sabırla yapması, hijyene önem vermesi , ayrıntılı açıklama yapması ., ekibindeki kızlar ve Şuayip abisini tedavi için tavsiye ederiz
al...
Yaklaşık 2 senedir süren ortodonti tedavimiz vardı. O süreçte ilgi alaka ve tedavisiyle gerçekten çok memnun kaldım. Akın beyi herkese öneririm.
b....)
Plak tedavisi için gittik. Şuayıp Bey'den memnunuz. Gayet ilgili bir uzman. 13. plaktayız. Ayda 2 plak değiştiriyoruz. Kızım 7 yaşında olduğu için plak takmak istemiyor. Doktorumuz destek oluyor. Şuayıp Bey için görüşlerim olumlu. Tedavimize devam ediyoruz.
e....)
Çok memnunuz klinikten ve kendisinden. Muayene sonrasında kızıma tel takıldı. Biraz ağrısı oldu ama şu an iyi. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Sürekli ulaşabiliyorum kendisine. Arkadaşlarıma da öneriyorum. Kızım korkuyordu, Şuayıp Bey'i sevdi ve tercih etti. Frekansları çok tuttu. Diğer doktorlarda böyle olmadı. Alıştı ona. Şuayıp Bey çok iyi, başarılı ve ilgili bir hekim. Bizlere güzel fikirler de veriyor. Her konuda mükemmel bir insan.
ül...
Kızım 9 yaşında ve şeffaf plak kullanmaya başladı.Kızıma yaklaşımı ve iletişim çok iyiydi.ayrıca detaylı anlatımı ile aklımızda hiç soru işareti kalmadı.her anlamda çok memnunuz.
İki sene boyunca ortodonti ile tel tedavisi aldım, tedavimi yürüttü. Gerek anlayış gerek beni dinlemesi, sorunu tespit etmesi inanılmaz destek oldu, çok memnun kaldım. Çevreme de tavsiye ediyorum. Herhangi bir problemde aradığımda cevap verdi, ulaşılabilir. Asistanı da yardımcı oldu. Genç bir hekim olduğu için kolay iletişim kurabildim. Çürüklerim ve yirmilik dişim içinde tedavi oldum. Tedavi süreci uzun olduğu için kendisi iletişimi ve pozitif yaklaşımıyla bu süreci oldukça kolaylaştırdı.
r.....
Kızımın çenesi öne doğru kayıktı. Şuayıp Bey'in tedavisi ile diş görüntüsü normale döndü. Çok ilgili ve çocuklara yaklaşımı hastalara yaklaşımı çok iyi ve işinin ehli işini çok iyi yapan bir doktor.
Ortodontik tedavisi için gittim. Tel tedavisi gördüm. Diş çekimi, diş temizliği yapıldı ve tel takıldı. İşini çok profesyonel yapıyor ve güven sağlıyor.
Öncelikle kızım için diş teli diş çekimi ve dolgu yaptırdım. şu ana kadar en iyi diş hekimlerinden biri. her hangi bir olumsuzluk görmedim. Eşimde kızım da gidiyor. Tavsiye ettiklerimde gitti hepsi memnun. randevu saatlerinde her şey söylediği gibi ilerledi.
t.....
12 yaşındaki kızım için gittik. Normalde çocuklar dişçiden korkar ama ilgi ve alakasından dolayı kızım tek başına gidiyordu. Ortodonti tedavisinde diş teli için gittik. Çocuklar ile ilgili alakasından dolayı.
Şuayıp Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şuayıp Akın, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Şuayıp Akın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi.
Şuayıp Akın adresi nerede?Şuayıp Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camikebir Mah. İzmir Cad. No:60/C İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şuayıp Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şuayıp Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şuayıp Akın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şuayıp Akın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şuayıp Akın hangi dilleri konuşuyor?Şuayıp Akın ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şuayıp Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şuayıp Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şuayıp Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şuayıp Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Şuayıp Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şuayıp Akın hangi sigortaları kabul ediyor?Şuayıp Akın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.