Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Çayyolu Mahallesi, 2704.sokak, Ankuvapark Evleri No:2/8, Ankara
Psk. Dan. Sude Figen Gören
Lisans eğitimim boyunca özel kurumlarda ve devlet kurumlarında staj yapma imkanı buldum. Çocuk ve ergenlerle çalıştım. Çeşitli alanlarla eğitimler aldım ve almaya devam ediyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Sude Figen Gören adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sude Figen Gören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sude Figen Gören, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sude Figen Gören tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Sude Figen Gören adresi nerede?Sude Figen Gören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çayyolu Mahallesi, 2704.sokak, Ankuvapark Evleri No:2/8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sude Figen Gören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sude Figen Gören uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sude Figen Gören isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sude Figen Gören, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Sude Figen Gören hangi dilleri konuşuyor?Sude Figen Gören ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sude Figen Gören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sude Figen Gören tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sude Figen Gören hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sude Figen Gören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Sude Figen Gören hangi sigortaları kabul ediyor?Sude Figen Gören tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.