Servergazi mh. Çınar sokak Kodal Apt. No: 4 K.2 D.2 Merkezefendi Denizli, Merkezefendi, Denizli
Servergazi mh. Çınar sokak Kodal Apt. No: 4 K.2 D.2 Merkezefendi Denizli, Denizli
Anne Baba Ayrılığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Aldığım Eğitimler:
Kognitif Davranışçı Terapi Eğitimi - Dr. Mehmet SUNGUR
Bilişsel Davranıçcı Terapi Odaklı Çocuk ve Ergen Psikoterapi - Klinik Psikolog Cenk ADIGÜZEL
Aile Danışmanlığı - Olgu Psikoloji
Şema Terapi - Doç. Dr. Aylin Demirli Yıldız
Sude Hanım bence işinde gayet profesyonel, iletişimi çok iyi ve kusursuz bir uzman. Haftada 1 seans olacak şekilde 3 ay görüşme sağladım. Sınava gireceğim için ufak bir ara verdim ama devam edeceğim. Seanslardan sonra kendimi, yaşadıklarımı ve nasıl yaklaşmam gerektiğini sorguladım. Kendimi tanımaya yaklaştım.
m...
Sosyal medya hesabından görerek ulaştım ve kaygı bozukluğu için gittim, süreç güzeldi memnun kaldım. Fikir sahibi olmadığım konular hakkında bilgilendirdi beni bazı durumların üstesinden nasıl gelebileceğimi, o anlarda ne yapabileceğimi konuştuk. Şu an faydasını görüyorum ve memnunum ,devam edeceğim. Çevremde benzer ya da farklı problem yaşayan arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Gerçekten faydasını görüyorum.
c.....
Sosyal anksiyete sebebi ile gittim 8-9 senas gittim. 3-4 seans sonrada hayatımda değişiklik oldu. Hayatımı değiştirdi. Tavsiye üzerine araştırma soncunda gittim ve enerjisi çok yüksekti kendimi çok rahat şekilde açabildim.
Sude Karaağaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sude Karaağaç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Sude Karaağaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Sude Karaağaç adresi nerede?Sude Karaağaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Servergazi mh. Çınar sokak Kodal Apt. No: 4 K.2 D.2 Merkezefendi Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sude Karaağaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sude Karaağaç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sude Karaağaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sude Karaağaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sude Karaağaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sude Karaağaç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sude Karaağaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Sude Karaağaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sude Karaağaç hangi sigortaları kabul ediyor?Sude Karaağaç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.