Psikolog Sude Şahin, Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümünden erken dönem mezun olmuştur. Onur öğrencisi ünvanı almıştır. Lisans sürecinde School of Foreing Languages / CEA’den İngilizce yeterlilik sertifikasını almıştır. Lisans sürecinde, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde staj süreci uzatılmış ve hastanenin yatan hasta servis bölümlerinde Kadın, Erkek AMATEMde, ve psikoz, bipolar, şizofreni tanısı olan hasta takiplerini incelemiş ve çeşitli vaka sunumları yapmıştır. İzmirde bulunan çeşitli Psikolojik Danışmanlık Merkezlerinde staj yapmıştır. 2020 yılında Uzm. Dr. Aslıhan Eslek Psikiyatri Kliniği'nde staja başlamış ve mesleki hayatını çocuk, ergen, yetişkin psikolojisine dair yaptığı gözlemlerle devam ettirmiştir. 13. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresinde çeşitli sözel ve poster bildirileri bulunmaktadır. 6 Şubat 2023 depremi sonrasında deprem bölgesinde travma ve yas çalışmalarında gönüllü psikolog olarak bulunmuştur. Şu anda İzmir Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde kurucu ortağı olduğu klinikte çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarına yüz yüze ve online terapi hizmeti vermektedir.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi, 134/1., D:12., Kenet Sitesi, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Terapi +44 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +6 daha fazla

Röportaj

Öfke kontrolü için araştırarak bulup başvurdum. 6-8 seans tırdım. Problemimi aşmaya başladım. Sude Hanım iyi profesyonel birisi. Çok sakin yaklaşıyor. Tedavi sürecinde fikir vererek ilerliyor. Yaşına göre iyi ve ılımlı bir uzman. Çok yumuşak.

Bireysel terapi için tavsiye üzerine başvurdum. 1 yıldır gidiyorum. Seanslar sayesinde kendimi rahat ve huzurlu hissediyorum. Randevular konusunda esnek ve uyum sağlayan bir uzman. Ben memnunum. Alanında yetkin farklı yaklaşımlar uygulayan birisi. Sude Hanım, danışanını çok iyi tanıyor. Yaklaşımını ona göre sergiliyor. Danışanının hayatında aktif olarak her olayı takip ediyor. Farklı protokollere, tedavilere ve terapilere açık birisi. Fiyat konusunda da anlayışlı bir uzman.

Y

Sude Hanım danışanlarına karşı çok iyi bir dinleyici. Kişilerin durumuna karşı pozitif olmasını sağlıyor. Çok iyi yön gösteriyor. Sıkıntılı olduğum konularda çok büyük yardımı oldu. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Her aradığımda da görüşebiliyorum kendisiyle.

Kızımın ergenlik depresyonu sorunu için tavsiye üzerine başvurduk. 4 seanstan beri gidiyor. Durumunda düzelmeler var. Çok yardımcı oluyor. Saat kaç olursa olsun Sude Hanım'a her zaman ulaşıp görüşme sağlıyoruz. Sude Hanım çok iyi bir uzman. Konuşması çok güzel. Danışanlarıyla ilgili alakalı. Kendisi dört dörtlük.

Z
Konum: Psk. Sude Şahin Psikoloji Randevusu

Sude hanımım yaklaşık 4 aydır danışanım ve hayatımda psikolojim üzerine çok olumlu etkileri oldu. Her randevumuz da sayesinde garklı bir pencereden bakmayı öğreniyorum, farkediyorum. Bana kazandırdığı farkındalık yaşam kalitemi olumlu ölçüde etkiledi tabi. Kendisinden çok memnunum

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Yaklaşık 3 veya 4 aydir görüştüğüm mükemmel bir danışan kendisi. anlattiklarimi anlayarak çözümler üretmeye çalışması olsun, benimle olan iletisimi olsun gerçekten cok iyi. ayni zamanda cok iyi bir arkadaştır kendisi.

Konum: Psk. Sude Şahin Psikoloji Randevusu

Dalında başarılı çözüm üretebilen beni anlayan bir psikolog sayesinde köpek korkum azaldı anne

Konum: Psk. Sude Şahin Randevu

Sude hanımla terapi sürecine başladığımızdan beri kendi hakkımda bilmediğim birçok özelliğimi , geçmişte yaşadıklarımın etkisini ve geleceğimi şekillendirmesini önleyebileceğimi öğrendim. Güleryüzlü oluşu ve beni içtenlikle dinlemesi görüşmelere devam etmemde motivasyon kaynağı oldu benim için.

Konum: Psk. Sude Şahin Bireysel Terapi

Sude Hanım ile tanıştığıma çok memnunum. Terapi sürecinde gerek stres yönetimi olsun gerek öfke kontrolü olsun her türlü problem olarak gördüğüm konularda desteğini bana hep hissettirdi. Manisa da iken de kendisini tercih ediyordum. İzmir’e geçtiğinden beri de kendisi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ben içinde bulunduğum süreçten çok memnunum.

Konum: Psk. Sude Şahin Bireysel Terapi

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Sude Hanım ile tanıştım ve o günden itibaren içine girdiğimiz süreçten çok memnunum. Panik ataklarım eskiye nazaran oldukça azaldı. Seans sürecimiz ilerledikçe cok daha iyiye gidecegine inaniyorum. Sude Hanım'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.