Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Sonrasında İngiltere’ye giderek University of Bath'ta Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamladı ve Uzman Klinik Psikolog unvanını aldı. Eğitim süreci boyunca hem Türkiye hem İngiltere'de gönüllü olarak çeşitli kurumlarda yer almanın yanı sıra psikanalitik ve psikodinamik ekolde terapi eğitimlerini ve süpervizyonlarını almaya devam etti.

Masterson Enstitüsü Türkiye tarafından düzenlenen “Masterson Yaklaşımı Kişilik Bozukluklarının Psikanailitik Psikoterapisi” teorik eğitimini ve süpervizyonunu tamamladı.

2020 yılından beri Özel Ankara Güven Hastenesinde Klinik Psikolog olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak ders vermektedir. Aktif olarak ergen ve yetişkin danışanlarıyla Türkçe ve İngilizce dillerinde psikanalitik psikoterapi süreçlerini yürütmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Özel Ankara Güven Hastanesi
Kavaklıdere Remzi Oğuz Arık mah. Şimşek sok. No: 29, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

terapiye 6 ay önce başladım. gitme sebebim yoğun öfke sinir stres kişisel ilişkilerdeki yaşadığım zorluklardı. hayatıma olumsuz etki eden tüm bu konularda Süeda hanımla birlikte iyi ilerleme kaydettik . son derece olgun, anlayışlı ve profesyonel bir insan. 3-4 seanstan fazla gitmeyi planlamıyordum ama şu an uzun süre devam edeceğimi düşünüyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Süeda hanımla seanslara geçen sene major depresyon tanısı aldığımda hekimimin yönlendirmesi üzerine başladım. Kendisinin profesyonel duruşu, hiçbir koşulda yargılamaması ve güven verici yaklaşımı bana çok iyi hissettirdi. Yaklaşık 1 senedir sürecimiz devam ediyor ve terapinin etkisini hayatımın birçok alanında gördüm. Farkındalığımı ciddi anlamda arttırdı ve kendimi çok daha iyi hissediyorum