Göğüs Hastalıkları Randevusu
Göğüs Hastalıkları Randevusu
di...z
Suha hocamizi 2019 yilinda zatureye yakalandiğimda tanidim bitmeyen teşhis konulamayan bir durumdaydim daha önce farkli hastaneler ve doktorlar tarafindan tedavim aksamiş ve ilerlemişti cigerlerime hastalik inmisti sayesinde doğru tedavi sonrasi sağliğima kavuştum. acibadem bakirköy hastanesine onun sayesinde gelmeye başladim ve onun sayesinde farkli bolumdeki diger hocalari tanidim sigorta sirketim bu hastanede daha yuksek odeme oldugu halde kendisi orda oldugu icin tek gittigim hastane bakirkoy acibadem oldu ve tüm yakinlarimi kendisine yönlendirdim her giden sagligina kavustu hastaya yaklasimi,takibi , aileden biri gibi gösterdiği ilgi özveri ve her hastasiyla birebir ilgilenmesi Suha hoca gibi kiymetli hekimlerimiz iyi ki varsiniz
bu...a
Süha bey ile eşim hastalandığı zaman tanıştık.Bu zorlu süreçte psikoloji çok önemliydi Süha bey hasta ve hasta yakınlarına ilgisiyle mütevaziliğiyle insanlığı ile yaklaşan Ender doktorlardan bir tanesidir.Önce Allah sonra Süha bey derim her zaman Rabbim iyi ki karşımıza sizi çıkardı Siz ki insanlara değer veren hastalarını düşünen psikolojilerini önemseyen daha kelimelerle anlatamayacığım bir hekimsiniz . Rabbim sizi hiçbir zorlukla sınamasın Hep varolun Ayhan & Burcu ARPA
me...n
Kesinlikle işine kendini adamış bir beyefendi. Herşeyi ile gerçek bir hekim. Konusuna hakim hastasını iyi muayene eden sıkıntılarını dinleyen, insana saygı duyan bir şahsiyet .
d....s
Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyorum .Kendisi o kadar mütevazi ve işinde o kadar iyi ki herkese tavsiye ederim .iyi ki sizin gibi işinde uzman bir doktorla karşılaşmışım
du...l
dedemi tedavi etti hem doktorluğu hem kendisi cok iyi
Süha Alzafer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süha Alzafer, Göğüs Hastalıkları. Size Süha Alzafer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu.
Süha Alzafer adresi nerede?Süha Alzafer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süha Alzafer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süha Alzafer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süha Alzafer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süha Alzafer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süha Alzafer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süha Alzafer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Süha Alzafer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Göğüs Hastalıkları Doktorları
Esenyurt Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bağcılar Göğüs Hastalıkları Doktorları
Güngören Göğüs Hastalıkları Doktorları
Tuzla Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (13)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Bakırköy bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları