Bonding
Estetik Porselen
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gülüş Tasarımı
Hospitadent Çayyolu
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kök Kanal Tedavisi
Porselen Laminate Veneer
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
s....a
Dolgularımın yenilenmesi için başvurdum. Çalıştığım kurumla anlaşması olan bir uzman. Çok memnun kaldım. 2-3 yıldır gidiyorum. Baya işlem yaptırdım. Çocuğumla ilgili de çok yardımcı oldu. Diş taşı temizliğini de yaptırdım. Diğer uzmanlar 8-10 diş işlemi çıkartıyor ama kendisi öyle değil, benim zoruma istediğim işlemi yaptı. Gece plağı yaptırdım. 10 dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım. Hakkaniyetli bir insan. Farklı bir dişçiye gittim, çok uzun süreçten bahsedip korkuttu beni. Ama kendisi hiç öyle biri değil. Çok güveniyorum kendisine.
t....d
Rutin diş temizliği ve dolgu için başvurdum. Yaptırdığım işlemlerden oldukça memnunum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Şüheda Hanım oldukça profesyonel birisi. Sorularıma cevap alabildim. Ben kendisini beğeniyorum.
İlgili alakalı son derece işini hakkıyla yapan bir hekim. Dolgu işlemleri yapıldı bana. Son derece açık ve net bilgilendirmeler yaptı. Hastalara öneririm kendisini.
Allah razı olsun Şüheda hanımdan kendisinin ellerine sağlık çok hanım, işinde uzman bir hekim. Protez, kanal tedavisi ve dolgular yapıldı. Şüheda hanım çok kibar ,eli hafif iletişimi gayet güzel.
s....
Şüheda Hanım gerçekten iyi bir doktor. Kendisi çocuğumun kanal ve dolgu tedavini gerçekleştirdi. Yapılan tedavilerden sağ olsun memnun kaldık. Şüheda Hanım kızımın diş iğnesi korkusunu yendirdi.
Hocadan çok çok memnunum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kendisi işinde çok hassas, gerçekten de çok iyi bir doktor. diş çekimlerim, kaplamalarım, köprü tedavim ve gece plağım yapıldı. Yapılan işlemlerden çok çok memnunum.
f.....
Hocam süperdi ilgisi de güzeldi. Ben memnunum. Şüheda Hanım komple porselen kaplama tedavimi yaptı ve hepsi kesildi. Ağrıyı minimum hissettim. Kendisine tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Şüheda Hocama dişlerimi yaptırdım. Benden önce kızım ve damadım yaptırdı. Almanya'da yaşayıp çalışıyorlar tesadüf eseri kendinse gittik ve çok memnun kaldık. 6 tane azı dişim yapıldı. 3 bir tarafta 3 bir tarafta köprü tedavimi yaptı. Hiç hissetmedim kendi ana dişim gibi. Ön dişlerimde çok bozuk onları da gidip kendisine yaptıracağım. Şüheda Hocam işinde çok uzman bir doktor. Aynı zamanda oradaki hemşire arkadaşlarda çok yardımcı oldular, çok iyi ve çok saygılılar. Şüheda Hocamdan, çalıştığı kurumdan ve hemşire arkadaşlardan çok memnun kaldım. Yapılan işlemin kendi ana dişimden farkı yok. Şüheda Hocam birkaç belki zorluk çekebilirsiniz demişti ama ben hiçbir şey hissetimdim. Azı dişlerim duruyormuş gibi. Şüheda Hocama ve çalıştığı kuruma çok teşekkür ediyorum.
Şüheda Hanım'dan çok memnunuz. Kendisi çok ilgili, alakalı, çok nazik, işini bilen bir hekimimiz. 7 tane takmalı, çengelli protez yaptı. Şu anda ağzımda dişlerimi kullanıyorum ve rahat konuşuyorum, memnunum.
Şüheda Hanım işinde ve insanlara karşı davranışında mükemmel birisi. Kendisi benim 3 tane eşimin de 4 tane implant tedavisini yaptı. Hepsiyle kendisi ilgilendi. Biz çok memnun kaldık.
Şüheda Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şüheda Yıldız, Diş Hekimi. Size Şüheda Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Kök Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Overdenture Protezler, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Porselen Laminate Veneer, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu).
Şüheda Yıldız adresi nerede?Şüheda Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof.Dr Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Anchor İş Merkezi No:3 D Blok Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şüheda Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şüheda Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şüheda Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şüheda Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şüheda Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şüheda Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şüheda Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Şüheda Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şüheda Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Şüheda Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri