d.....
3 sene önce tanisdim. ilk muayenede hemen ameliyat şart dedi ve aynı gün oldum.kist ameliyatı.ve 1 yıla kalmadan dogal kendiliğinden hamile kaldım.kizim.3 yaşında şimdi. ve hiç paracı değil. bu meseleye kendini adamış.cok-da kibar ve rahatlatıcı bi tavrı var. yarın yine yanına gidicem.ims güzel haberler alırım.
nu...n
onun safranboluda ki ilk hastalarından biriyim yaptıgıtedaviden çok memnun kalmıştım bu yüzden yıllar sonra onu kayseride yine buldum şu anda uzak olmasam yine danışacagım çok şey olurdu sonsuz başarılar
Süheyl Ökten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süheyl Ökten, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Süheyl Ökten adresi nerede?Süheyl Ökten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevatyurdakul Cad.Sular Yolu Cemalpaşa Mah. Akdoğan Med.Plaza D 7 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süheyl Ökten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süheyl Ökten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süheyl Ökten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süheyl Ökten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süheyl Ökten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süheyl Ökten hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Süheyl Ökten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları