o.....
32 yaşındayım bir çok doktor tanıdım ama bu kadar ilgi alaka ve bilgili bir doktor tanımadım eşim böbrek nakli oldu sık sık kontrole gidiyoruz kan yada idrar tahlilinde bir değer yükselse yada düşse anında nedeni söylüyor ve ilaç yazıyor 1 hafta sonra tekrar tahlil yapıyor o değer normale dönüyor hiç bir zaman aceleci davranmaz anlar dinler konuşurken insanın yüzüne bakar şu zamanda yüzüne bakan insanı kolay kolay bulamıyorsun hocam hudutlarımızda görev yapan bir askerden farkı yok benim gözümde hastasının hastalığıyla savaşıyor
Prof. Dr. Süheyla Apaydın hanım efendiyi Haydarpaşa Numune Hastanesinde Tanıdım, Mesleğine ve Hastalarına değer veren nadir İnsanlardan biridir.Sabahları polikliniğe ilk gelen doktorlardan biri olup ,gördüğü hastayı ve hastayla alakalı her türlü bilgileri hatırlayan müthiş biridir.Nakil ve nakilden önce kendisinin takibi altındaydım.Hatalarına kendi şahsi telefonunu veren ve alakadar olan Mütevazi bir kişiliğe sahip olan Süheyla hanıma Buradan teşekkür etmeyi bir borç ve görev bilirim. şimdi Bakırköy devlet hastanesinde olup İleri ki dönemlerde kendisiyle irtibata geçeceği inşallah.
de...i
ben deniz conkun annesiyim ben karşılaştıgım en sade ve çok saygıdeger bir kişilige sahip bir insan cerrahpaşadan tanıyordum daha önceki dr.lale sever hanım bizi yönlendirmişti daha sonra cerrahpaşadan ayrıdıgı için kendi ile bagımız kesilmişti sonra kendisini buldugumda inan çok mutlu oldum
oz...i
Doktorumuz çok iyidir biz ondan razıyız.Cerrahpaşadan tanışıyoruz onun hastasıydık.diyaliz nakil ve nakil sonrası poliklinik tedavilerinde hep bizim doktorumuz oldu Allah ondan razı olsun.
ha...e
Suheyla hocayi simdi vefat eden abim sayesinde tanidim.abiminde doktoruydu muthis bir doktordur kendisi kendisini anlatmaya kelimeler yetmez herkes tarafindan cok sevilen birisidir gercekten cok olagan ustu bir hafizasi var.suheyla hn gibileri kolay yetismiyor.Allah suheyla hn saglikli ve uzun omurler versin.cerrahpasanin buyuk kaybi oldu gercekten cok uzucu...
se...y
Süheyla Hanım'ı ben Cerrahpaşa transplantasyondan biliyorum, onun hastasıydım. Şöyle soyleyeyim. Onun kadar herkese aynı davranan, hastabakıcılar ve hastalar tarafından sayılan, dolayısyla sevilen bir doktor gormedim. Hastasına sizli konuşur, birçoğu gibi senli konuşup küçümsemez. Çarşaflı kadına da aynı davranır, zengin birine de.Müthiş bir hafızası vardır, sizin secerenizi sizden iyi bilir ve ona müthiş guvenirsiniz. Kendisini hala cerrahpaşada arıyor ve sık sık adını anıyoruz. Hastanenin büyük kaybı oldu.
Süheyla Apaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süheyla Apaydın, Nefroloji.
Süheyla Apaydın adresi nerede?Süheyla Apaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süheyla Apaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süheyla Apaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süheyla Apaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süheyla Apaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Süheyla Apaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süheyla Apaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süheyla Apaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süheyla Apaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Süheyla Apaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.