Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Ankara
Doktor Muayenehanesi
31 mart 2010 da Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanelerinde Pediatrik Kardiyoloji de DKMP İlk teşhis ve tanıyı yapan değerli hocam Prof. Dr. Süheyla Özkutlu ve DKMP tedavisini gerçekleştirip 19 Mayıs 2010 da Kalp Transplantasyonunu gerçekleştirerek beni hayata bağlayan 18 Eylül 2017 de intihar eden rahmetli hocam Prof. Dr. İlhan Paşaoğlu sayesinde şuan hayattayım.
al...x
2002 yılından 2015 yılına kadar kendisine özel ve normal poliklinik olarak muayne olduğum çok iyi kalpli bir doktordur. yaşım 18 i geçmesine rağmen beni çocuk kardiyoloji bölümünde kendisi muayne etmeye devam etti sağolsun . şuanda Süheyla Özkutlu hocamın önerdiği hacettepe erişkin kardiyoloji anabilim dalı nda bir doktora muayne oluyorum.
Süheyla hocam beni kabul etse 25 yaşımda veya 40 yaşıma gelsem bile ona muayne olmayı isterdim çünkü insana güven veriyor :) Süheyla Hocam Allah sizden ve ekibinizden razı olsun Allah tuttuğunuzu bmw etsin amin.
i̇...k
19.07.2004 yılından bu yana doktorumuzun hastasıyım.telefonum gündüz önlüğümün cebinde gece yastığımın altındadır İhtiyaç duyduğunuzda çekinmeden arayabilirsiniz demesi bize güç verdi önce Allaha sonra doktorumuza güvendik.mesleğini en iyi ifa eden saygı değer kıymetli hocamızdır SÜHEYLA ÖZKUTLU
in...r
kızımın doktoru iyiki onu tanımışız içim çok rahat bana bir arkadaş bir abla oldu kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. herşey gönlünce olsun.Allah bir istediğini bin versin
Süheyla Özkutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süheyla Özkutlu, Çocuk Kardiyolojisi. Size Süheyla Özkutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Kardiyolojisi Randevusu.
Süheyla Özkutlu adresi nerede?Süheyla Özkutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süheyla Özkutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süheyla Özkutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süheyla Özkutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süheyla Özkutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süheyla Özkutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süheyla Özkutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Süheyla Özkutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Kardiyologları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları