Hastalıklarda Beslenme
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Süheyla Özlü
İlgi ve alakasından çok memnun kaldım. Kilo verme sürecimde bana çok destek oldu. Kendisi sayesinde spor ve düzenli beslenme ile kilo vermek için motive oldum. Randevularımızda kilo verme konusunda beni çok yüreklendirdi. Rahatlıkla herkese randevu almalarını önerebilirim.
Gayet iletişim şekli güzel, ilgili alakalı.Diyet programını da beğendim.Hem fiziki açıdan hem zayıfladım hem de cildimde problemler vardı, verdiği listelerde detoks tavsiyeleri oldu.Hareketliliğim arttığı için hem fiziki açıdan hem de ruhsal açıdan memnun kaldım.Şehir dışına çıkmama rağmen başarı elde ettim. Çok fazla düzenli olarak yapamadım, o sürede 3 ayda 8 kilo verdim.Sonra ara verdim, daha sonra tekrar başladığımda 5 kilo daha verdim.
Ben geçen sene başladım, memnun kaldım.Bol bol su içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum.Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum.Devamlı ve sık sık kendisi de arıyor.Hala da devam ediyorum, 8 kilo verdim. Doğum sonrasında kilo aldım 15 kilo, onu veriyorum.Hem spor yapıyor hem de onun verdiği listeye uyuyorum, çok memnunum.
f.....
Ben gerçekten çok memnun kaldım, verdiği liste ile aç kalmadan düzenli olarak kilo veriyorum.Bu listeyi uygularsan bu kadar kilo verirsin dedi, dediği gibi de oldu.Laktozlu şeyler yememeye dikkat ediyorum.Ben çok memnun kaldım.Hem vücudum hem de midem rahat, hala da ara ara görüşüyoruz.Ben listeyi uyguladığımda 3 haftada 5 kilo verdim.Kışın uyguladığım süreçte aç kalmadım.Ben kendim yaptığımda şekerli şeyler, tatlı canım istiyordu ama Süheyla Hanım'ın verdiği listeyi uyguladığımda tatlı istemeyeceksin demişti.Çünkü listede onları da veriyordu, dediği gibi de oldu.
Gayet memnun kaldım.Kendisinin verdiği liste baya etkili oldu.Diyet listesini kolaylıkla uyguluyabiliyorum.1 ayda 7 ile 10 kilo aralığında verdim.Kendisini sosyal medyadan araştırarak gittim.Öncelikle diyet listesinde hem yediriyor hem de zayıflıyorsun.Sürekli bir şeyler yiyorum ve kilo veriyorum.Tatlı ihtiyacımı kuruyemişle gideriyorum, her insana göre listeler veriyor, çok memnunum.
Ben kendisine 1 yıl önce gitmiştim.47 kiloydum, bir dönemki stresimden dolayı 41 kiloya düştüm.Kendisine gittiğimde 55 kiloya ulaşmak istediğimi söyledim.O da 47 kiloya ulaşmamız kolay ama 55 kiloya ulaşmamız biraz zor olacak dedi.2 ay içerisinde 47 kiloya ulaştım ve 8 ay içerisinde de 55 kiloya ulaştım.Verdiği listeleri kolaylıkla uygulayabildim.Bu süreçte kendisini bir arkadaşım önerdi.Ben de aynı zamanda bir klinkte çalışıyorum.Benim çalıştığım klinikte diyetisyen var,ulaşım konusunda zorluk yaşayacağımı düşündüm başka bir yer için ama öyle olmadı.Kolaylıkla ulaştım ve kendisinden çok memnun kaldım.
Süheyla Özlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süheyla Özlü, Diyetisyen. Size Süheyla Özlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Prematüre Beslenmesi, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Süheyla Özlü adresi nerede?Süheyla Özlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süheyla Özlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süheyla Özlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süheyla Özlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süheyla Özlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Süheyla Özlü hangi dilleri konuşuyor?Süheyla Özlü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süheyla Özlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süheyla Özlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süheyla Özlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süheyla Özlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Süheyla Özlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süheyla Özlü hangi sigortaları kabul ediyor?Süheyla Özlü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler