Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Mutlukent, Angora Blv. No: 25,, Ankara
Uluğ Bey Tıp Merkezi
se....
Süheyla hocama 2 yıl önce kızıma sporcu raporu almak için gitmiştik, kızım 14 yaşında idi, aktif spor yapıyordu, bize göre herşey normaldi, fakat Süheyla hocam daha ilk bakışta , kızımın karnındaki şişliği ve bunun bir tümör olabileceğini farketti, bizi hemen MR’a yönlendirdi, gerçekten de büyük bir tümör olduğu ortaya çıktı. Süheyla hocama çok şey borçluyuz, dikkati sayesinde tümör farkedildi ve kızım tedavi oldu. O gün Süheyla hocamla görüşmemiz bizim için dönüm noktası oldu. Ailecek sevgi ve saygılarımızı sunuyorum değerli hocama.
Süheyla Özsan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süheyla Özsan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Süheyla Özsan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Süheyla Özsan adresi nerede?Süheyla Özsan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent, Angora Blv. No: 25, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süheyla Özsan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süheyla Özsan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Süheyla Özsan hangi dilleri konuşuyor?Süheyla Özsan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Süheyla Özsan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süheyla Özsan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süheyla Özsan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süheyla Özsan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Süheyla Özsan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla