Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
İncirli Cad.No:34/12, İstanbul
Şükran Cebiroğlu Muayenehanesi
ne...n
Benim ikiz çocuklarımı doğurttu her konuda her şekilde muhteşem insan muhteşem doktor.Tecrübeli güleryüzlü samimi içten daha sayamadığım bir sürü güzellikler kendisinde mevcut.En önemlisi muayne olurken hiç kasılmıyorum.Allah uzun ömürler versin sizi çok seviyorum Şükran ablacığım
sa....
Sıcak kanlı, cana yakın ve daha bir sürü insancıl karakteristik özelliğini sayabilirsiniz ama bence en önemli olanı yaptığı operasyon sonrasında kendi insiyatifiyle rahmimden parça alıp hastalığımın teşhisinin konulmasında göstermiş olduğu vicdan, doktor olma yetisi ve maneviyatı ne kadar düzgün bir kişi olduğu.
Gözünüz kapalı olarak gidebileceğiniz hayatta maddi çıkarların değil insanlığın daha önemli olduğunu gösteren ender doktorlardan.
ye...i
Çok sıcak kanlı, sabırlı, anlayışlı ve eli hafif bir hanımefendi. Kesinlikle tavsiye ederim...
i̇...y
Sayın Şükran Cebiroğlu hocamıza teşekkür ve dualarımızı gönderiyoruz. Gelinimizin doğumunu yaptırdı. Kendisinden inanılmaz memnun kaldık. Çok özel bir hekim, özel bir kimlik. Güvenilir bir doktor. Allah onu ve onun gibi hekimleri başımızdan eksik etmesin. Herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum.. Şükran Hoca sen çok yaşa. Ömrün uzun, mutluluğun bol olsun. Tüm doktorlarımıza da örnek olsun. Derin bilgisi ve hanımefendi kişiliğiyle, sözüne güvenilir bir insan. Allah daima sağlık ve mutluluk versin. İlkay Mercan
se...n
hersorunuza ayrıntılı cvp verıor ve guleryuzle ılgılenıyor tavsıye ederım..
Şükran Cebiroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükran Cebiroğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Şükran Cebiroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Şükran Cebiroğlu adresi nerede?Şükran Cebiroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli Cad.No:34/12 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükran Cebiroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükran Cebiroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükran Cebiroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükran Cebiroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükran Cebiroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükran Cebiroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şükran Cebiroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları