ha...n
İlk hamileğim sebebiyle gittim ben Şükran hanıma. Evet biraz sert bir yapısı var, bazı durumlarda ters cevap verebiliyor. Ama buna rağmen gayet ilgili, ve güler yüzlü, sorduğunuz bütün sorulara ikna edici cevaplar veriyor.
Ama alanında başarılı bir uzman, takiplerimi ve kontrollerimi titizlikle yaptı. Doğumumu Şukran hanım yapmadı, yurtdışında doğum yaptım. Birdaha hamile kalırsam veya kadınsal bir hastalığım olursa, gideceğim doktor belli.
Bilgisine çok güvendiğim bi doktor tek istediği şey hastasının sağlıklı olması bunun için elinden geleni yapıyor. Bir doğum gerçekleştirdik. Bir daha hamile kalsam hiç tereddüt etmeden tekrar şükran hanıma giderim iyiki böyle doktorlar varr....
Hiç beklemediğimiz bir gebelik oldu yaşımın ilerlemiş olması kilolu olmam çocuk düşünmemem bu piskolojiyle gittiğim bi doktor şükran doğru. Biraz sert bir yapıya sahip olduğunu duymuştum giderken biraz tedirgindim açıkçası. Ama ilk gittiğim günden beri güler yüzü sorulara verdiği rahatlatıcı cevaplar işine hakim oluşu beni çok rahatlattı. Şu an bebeğim 21 haftalık çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamıyorum kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Kendisine çok teşekkür ediyorum benim gibi sıkıntılı bir hastayı bu aşamaya kadar getirdiği için
me....
Bilgisi,tecrübesini ilk gördüğünüz anda size hissettiriyor.Açık ve öz,çok net konuşur.Bu da insana güven veriyor.Aylık rutin kontrollerim ve doğumum sırasında hep çok anaç davrandı.O kadar güven verdi ki o olmasa doğumumu bu şekilde gerçekleştiremezdim.Doğum sonrası odaya kendim gidecek kadar iyiydim.Hamileliğim boyunca kontrollerde çok özenle inceledi,tüm ihtimalleri açıkça anlattı ve bazı durumlarda sabırla destek oldu.
Bazı insanlar iyi doktor tanımını sürekli msj atıp aramayla ölçüyorlar ancak gecenin bir vakti msj atabiliyor olmanın tercih sebebi olmasını anlamıyorum.Doktorunuza istediğiniz an gerektiğinde hastane aracılığı ile zaten 7/24 ulaşabilirsiniz. Doktor -hasta ilişkisi böyle olmalı.
Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum,bebeğimi vaktinde sağlıkla kucağıma almamda emeği ve özeni çok.Ekibindeki ebeler( özellikle Hatice ebe) çok pozitif ve işlerinde çok başarılılar.Bir çocuğum daha olursa, Şükran Hanımdan başka bir doktora gitmeyi hiç düşünmem.
Gebeliğimin her aşamasında son derece ilgiyle yaklaşan ve beni gerekli şekilde bilgilendiren Dr .Şükran Doğru ya çoook teşekkür ederim. Onun sayesinde bazı korkularımdan ve tedirginlikten kurtuldum diyebilirim. Ve bu zamana kadar niçin doktor hanıma rastlamadım diye üzülenlerdenim. işini layıkıyla yapan son derece donanımlı bir hekim. İyi ki sizi tanımışım sevgili hocam. Yolunuz daima açık olsun.
di....
İlk kontrolümden itibaren Şükran Hanıma gittim. Şükran Hanım sorduğumuz her soruya ters ve sert bir tepkiyle cevap aldığım ve zamansız bir kanama yaşadığımda da çözüm aramak yerine çözümsüzlükle karşı karşıya bırakılıp o moralle gönderdiği için hiç memnun kalmadığım bir doktor.
me...ı
Eşimin gebelik takibi ve doğumunu Şükran hocam yaptı. O zaman başka bir hastanedeydi. Hocam nerde biz orda...
.....
9 ay boyunca surekli sukran hanima gittim. Cok guler yuzlu ve isinde cok tecrubeli bir doktor. Isinin hakkini %100 veriyor. Gece evinden gelip benim dogumumu yaptirdi. Uzaktan geldigim icin telefonla aradi ilgilendi. Kesinlikle cooookkk memnun kaldim. Herkese siddetle tavsiye ediyorum.
fş....
benım için 1 numaralı kadın dogum uzmanı kendısını cok sevıyoruz herkesede tavsıye edıyorum 3.gebelıgım 18 haftalık hamıleyım ve sükran hanımın kontrolundeyım nasıp olursa yıne dogumumu şükran hanımla yapacagım allah her zaman yolunu acık etsın bol kazançlar versın başımızdan eksik etmesın.
an...a
Ben doktora tavsiye üzerine gittim ama hiç memnun kalmadım sancım başladı diye gittim inanmadı.NST ye bağladı öyle inandı.Eeken doğum yüzünden hastanede yatış verdi.Sancımı durdurmaya çalıştı.Durduramayınya senin psikolojin bozuldu diye eve gönderecekti ve yarım saat sonra doğum yaptım.Hastasına güler yüzlü davranmıyor. Ben hiç memnun kalmadım tavsiyede etmem
Şükran Doğru isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükran Doğru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Şükran Doğru adresi nerede?Şükran Doğru şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre, Akyokuş Sk Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükran Doğru isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükran Doğru online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükran Doğru isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükran Doğru bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükran Doğru ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükran Doğru hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Şükran Doğru hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Meram bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları