tü...r
Şükran hocam benim gözümde mükemmel bir doktor.benim gibi eli ayağı tutmayan bir hastayı ayaklandırdı onun sayesinde çalışabiliyor çocuklarıma bakabiliyorum.kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır,bir doktor bu kadar iyi,bu kadar nazik,bu kadar merhametli ve vijdan sahibi olur.ben romotoid artrit hastasıyım 2 senedir hocam beni tedavi ediyor ilaç tedavisi ile Allahın ve hocamın sayesinde şimdi çok iyiyim bunun yanında ruhumu da tedavi ediyor kendisini çok seviyor saygı duyuyor, hürmetlerimi ve minnetlerimi sunuyorum başarılarının devamını diliyorum hocam Allah sizden razı olsun
Şükran Erten Taner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükran Erten Taner, Romatoloji.
Şükran Erten Taner adresi nerede?Şükran Erten Taner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükran Erten Taner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükran Erten Taner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükran Erten Taner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükran Erten Taner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükran Erten Taner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şükran Erten Taner hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şükran Erten Taner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar