eb...u
Çok iyi bir doktor benim kızımı doğum yaptırdı 6 aylık doğdu ve benle çok güze l ilgilendi en güzeli her işini bismillah la yapıyor ayağım üşüdü diye çapını bile giydirdi Allah razı olsun
si...k
Eşimin kontrolleri ve dahası sezeryan evresine kadar ilgisi ve alakasını esirgemenyen işinin ehli doktorumuza teşekkürü bir borç biliriz allah razı olsun...
le...a
Niğdede yeni yaşamaya başladım ve kendisine ilk defa muayene oldum başı kalabalık olmasına rağmen oldukça ilgili ve ssvd ye olumlu bakan bir doktor acil de doğumuma denk gelecek mi bilmiyorum ama onun olmasını çok istiyorum yinede hayırlısı herkese şiddetle tavsiye edebileceğim bir doktor meslek hayatındada başarılar diliyorum
şükran küçükgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?şükran küçükgül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
şükran küçükgül adresi nerede?şükran küçükgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kumluca Mevkii Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan şükran küçükgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda şükran küçükgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
şükran küçükgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?şükran küçükgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan şükran küçükgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar şükran küçükgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, şükran küçükgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.