Allerjik Deri Testleri
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ekşioğlu Apartmanı No:165 K:3 D:7 Göztepe, Kadıköy
Ben Haritası
Lazerle Yüz Estetiği
Lazerle Çatlak Tedavisi
Lazerle İz Tedavisi
Dermist Dermatoloji
Mavi Işık Tedavisi(Fotodinamik Tedavi)
Mezoterapi
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
Dermist Dermatoloji
2 yıl süresince Candela Türkiye demo merkezinde lazer konusunda eğitmenlik görevi yaptı.
2007-2011 yılları arasında Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dermatoloji uzmanı olarak görev yaptı.
2007 yılında Dermist Dermatoloji ve Estetik Kliniği' ni kurdu.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Şükran Sarıgül Güdük adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şükran Sarıgül Güdük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şükran Sarıgül Güdük, Dermatoloji. Size Şükran Sarıgül Güdük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kimyasal Peeling, Dolgu, Göz Altı Dolgusu, Hemaferez, Ozon Terapi, Dermokozmetik Uygulamalar, Fototerapi, Lazerle Çatlak Tedavisi, Dermoskopi, Diyabetik Ayak Tedavileri.
Şükran Sarıgül Güdük adresi nerede?Şükran Sarıgül Güdük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Ekşioğlu Apartmanı No:165 K:3 D:7 Göztepe Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şükran Sarıgül Güdük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şükran Sarıgül Güdük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şükran Sarıgül Güdük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şükran Sarıgül Güdük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şükran Sarıgül Güdük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Dermatologlar